استان سمنان، دهکده جهانی گردشگری با ظرفیت‌های بی‌نظیر

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: استان سمنان با توجه به تنوع جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، رنگین‌کمان و دهکده جهانی گردشگری است.

به گزارش میراث آریا، بهمن اخلاقی روز یکشنبه ۱۶ دی ماه ۱۴۰۳ در دیدار با سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: استان سمنان با داشتن کویر، کوهستان، جنگل و مناطق حفاظت‌شده از جمله زیستگاه‌ یوز آسیایی و گورخر ایرانی، فرصت‌های ویژه‌ای را برای گردشگری فراهم کرده است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان در هر شهر و روستا با توجه به اقلیم و ویژگی‌های خاص خود دارای جاذبه‌های گردشگری و صنایع‌دستی متنوعی است، افزود: با این تنوع و غنای جاذبه‌ها، می‌توانیم استان سمنان را به‌عنوان دهکده جهانی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معرفی کنیم.

او بیان کرد: استان سمنان یکی از استان‌های کمتر شناخته اما فوق‌العاده از نظر قابلیت‌های گردشگری در ایران است. این استان با داشتن تنوع بی‌نظیر در جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی به شمار می‌آید.

اخلاقی اظهار کرد: استان سمنان با دارا بودن جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی، گردشگری سلامت، اکوتوریسم، گردشگری روستایی، گردشگری غذا و گونه‌های بی‌نظیر حیات‌وحش، توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب کرده است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تصریح کرد: علاوه بر موارد مطرح‌شده، بیش از ۳۰ کاروانسرای تاریخی در این استان قرار دارد که شش مورد از آن‌ها به‌تازگی در فهرست یونسکو به ثبت جهانی رسیده است.

او گفت: وجود قریب به هزار اثر ثبتی در استان سمنان از دیگر ظرفیت‌های ارزشمند این منطقه است که به جذابیت‌های آن افزوده و زمینه‌ساز جذب گردشگران داخلی و بین‌المللی است.

اخلاقی در ادامه با اشاره به جایگاه استان سمنان در سطح بین‌المللی افزود: استان سمنان نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بین‌المللی شهرهای جاده ابریشم است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تصریح کرد: این جاده تاریخی همچنان اهمیت زیادی در رشد و توسعه اقتصادی، فرهنگی و به‌ویژه گردشگری دارد و با توجه به این موقعیت مهم، در تلاش هستیم تا پایتخت راه ابریشم ایران را به مقصدی جهانی برای گردشگران تبدیل کنیم.

او در پایان با تأکید بر لزوم تبلیغات و معرفی بیشتر استان سمنان به گردشگران خاطرنشان کرد: استان سمنان با قرار گرفتن در مسیر عبوری زائران به مشهد مقدس، نیازمند تبلیغات گسترده‌تر برای معرفی جاذبه‌های گردشگری خود است و این امر می‌تواند به رونق بیشتر صنعت گردشگری در استان و افزایش درآمدزایی از این صنعت پاک کمک کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403101600895
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha