به گزارش میراث آریا، بهمن اخلاقی روز دوشنبه ۱۷ دیماه ۱۴۰۳ در دیدار با رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان بر لزوم ارتباط توأم و همیشگی برای ارتقاء صنعت گردشگری استان و استفاده از ظرفیتهای علمی دانشگاهیان برای تدوین برنامه پنجساله گردشگری تأکید کرد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: دانشکده گردشگری سمنان باید بهعنوان یک منبع علمی و تخصصی در تدوین برنامههای توسعه گردشگری استان، بهویژه در قالب برنامههای پنجساله، مورد توجه قرار گیرد، زیرا استفاده از توان علمی این مجموعه نقشی کلیدی در توسعه گردشگری استان سمنان دارد.
او بیان کرد: این ارتباط نهتنها یک ضرورت است، بلکه باید هرچه بیشتر تقویت شود تا از علم و توان اساتید دانشگاهی در جهت پیشبرد برنامههای گردشگری بهرهبرداری شود.
اخلاقی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و تاریخی استان گفت: گردشگری یک صنعت زودبازده است که بهویژه در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه در حال رشد است و با توجه به تعدد آثار تاریخی و طبیعی استان سمنان، توجه به توسعه گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان با اشاره به اینکه هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران فرصت مناسبی برای جاذبه های گردشگری استان سمنان است،افزود: استان سمنان نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه شهرهای گردشگری جاده ابریشم است و همکاری تمام دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در برگزاری این هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران ضروری است.
بهمن اخلاقی در پایان به ظرفیتهای ویژه استان سمنان در حوزه گردشگری سلامت اشاره کرد و خاطرنشان کرد: استان سمنان با تنوع اقلیمی خود ازجمله کویر، جنگل، معادن، حوضچههای نمک، آب گرم، تلخاب و دیگر ظرفیتها، از شرایط مناسبی برای جذب گردشگران سلامت برخوردار است.
عبدالمحمد کاشیان، رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان نیز بر لزوم توسعه گردشگری استان تاکید کرد و گفت: تقویت بدنه گردشگری، تقویت بدنه میراث فرهنگی و صنایع دستی را به دنبال دارد.
رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای دانشکده گردشگری اظهار کرد: دانشکده گردشگری سمنان برای حضور در برنامههای بلند مدت اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان آمادگی کامل دارد.
او با اشاره به اهمیت گردشگری بهعنوان یکی از صنایع زودبازده در جهان، اظهار کرد: بخش خصوصی موتور محرکه اقتصادی در صنعت گردشگری است.
کاشیان با اظهار به اینکه ما بهعنوان اعضای جامعه علمی، معتقدیم که توسعه پایدار گردشگری نیازمند همکاری تنگاتنگ دانشگاه و دستگاههای اجرایی ازجمله اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است افزود: در این راستا، دانشکده گردشگری سمنان آماده است تا از ظرفیتهای علمی خود برای تدوین برنامهها و راهکارهای جدید در جهت توسعه گردشگری استان استفاده کند.
در ادامه، رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان با اشاره به اهمیت هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، آن را فرصتی برای معرفی توانمندیهای گردشگری استان دانست و بیان کرد: این نمایشگاه فرصتی کم نظیر برای معرفی دستاوردهای گردشگری استان سمنان در سطح بینالملل است.
او تأکید کرد: بدون شک تقویت و توسعه صنعت گردشگری، به رشد صنایعدستی، میراثفرهنگی و رونق اقتصادی استان کمک خواهد کرد.
کاشیان در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که استان سمنان را به جایگاه اصلی خود در صنعت گردشگری برسانیم و با تقویت ارتباطات و بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی، گردشگری استان را به سمت توسعه پایدار سوق دهیم.
انتهای پیام/
نظر شما