سیستان، بهشت ناشناخته باستان‌شناسی ایران است

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: حوزه سیستان دارای نقاط تاریخی ارزشمندی است که می‌توان از آن به عنوان بهشت ناشناخته باستان‌شناسی ایران یاد کرد.

به گزارش میراث آریا، علیرضا ایزدی در سفر به زابل و بازدید از نقاط تاریخی منطقه اظهار کرد: به دستور مقام عالی وزارت بازدیدهایی از ارگ‌ها و نقاط تاریخی و جاذبه‌های طبیعی و باستانی حوزه سیستان انجام شد که دارای ظرفیت‌های بسیار خوب و ارزشمندی بود.

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی وزارت میراث فرهنگی افزود: یکی از اماکن مورد بازدید کوه خواجه بود که جزء مناطق بی‌نظیر تاریخی و طبیعی منطقه است و در مجموع می‌توان از حوزه سیستان به عنوان بهشت باستان‌شناسان یاد کرد که کماکان و علیرغم تمامی اقداماتی که انجام شده باز هم ناشناخته مانده است.

او ادامه داد: گزهای طبیعی و تاریخی سیستان نیز جزء دیگر جاذبه‌های منطقه است و می‌توان آن‌ها را نیز در فهرست آثار طبیعی به ثبت رساند که‌امیدواریم در آینده نزدیک محقق شود.

ایزدی در پایان بازدید از روستای تاریخی قلعه نو و شهر تاریخی دهانه غلامان گفت: این منطقه به لحاظ کمی و کیفی دارای ظرفیت‌های ارزشمندی است که مورد تأکید مقام عالی وزارت نیز قرار دارد وامیدواریم با ثبت این آثار بتوانیم جایگاه سیستان وبلوچستان را در حوزه ثبت آثار ملی و جهانی ارتقا دهیم.

به گفته ایزدی، ثبت این آثار علاوه بر هویت بخشی، نقش بسزایی در معرفی بهتر و خلق تصویری واقعی و جذاب از سیستان وبلوچستان برای جذب حداکثری گردشگران داخلی و خارجی دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102201276
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha