به گزارش میراثآریا، حمید ملانوریشمسی در حاشیه سومین همایش بزرگ بررسی راهکارهای حمایت از صنعت چوب، رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار، در گفتوگو با میراثآریا گفت: استان همدان با تاریخچهای غنی، هنر چوب را به عنوان یکی از میراثهای فرهنگی خود حفظ کرده است. آثار فاخر تولیدشده توسط هنرمندان این استان نهتنها در کشور بلکه در دنیا شناخته شدهاند.
استاندار همدان افزود: هنر صنعت چوب باید با فناوریهای روز دنیا همگام شود. این پیشرفت میتواند به افزایش کیفیت، کارایی و جایگاه جهانی این هنر کمک کند و همدان یکی از مراکز تمدنساز کشور است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و فرهنگی خود، قابلیتهای متعددی برای رشد و توسعه دارد.
ملانوری ادامه داد: یکی از بزرگترین منابع استان، نیروی انسانی مستعد و خلاق است. این نیروی انسانی عامل اصلی توسعه و پیشرفت است و همدان در حوزههای کشاورزی، معدنی و صنایع دستی نیز ظرفیتهای بینظیری دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند و تمام اقدامات توسعهای باید در نهایت به افزایش شادی، رفاه و کیفیت زندگی مردم استان منجر شود.
او تصریح کرد: وظیفه دولت فراهمکردن زیرساختها، نظارت و تسهیلگری برای فعالیت بخش خصوصی است و در این دوره، فرآیندهای صدور مجوز و هماهنگی برای سرمایهگذاران تسریع شده است تا موانع بروکراسی کاهش یابد.
استاندار همدان افزود: ایجاد شهرکهای تخصصی در حوزههایی مانند صنعت چوب ضروری است. این شهرکها میتوانند باعث رونق اقتصادی و اشتغال شوند و تحقق اهداف توسعهای تنها با مشارکت مردم و جامعه محلی ممکن است و جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی یکی از اولویتهای این دوره مدیریت استان است.
ملانوری شمسی گفت: زیرساختهای گردشگری و صنایع تبدیلی باید تقویت شوند تا از ظرفیتهای این حوزهها بیشترین بهرهبرداری شود.
انتهای پیام/
نظر شما