به گزارش میراث آریا، اولین جشنواره طبخ آبزیان همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر در مجموعه گردشگری پل معلق مشگینشهر برگزار شد.
این جشنواره با برگزاری مسابقه آشپزی و طبخ آبزیان، اجرای بازیهای بومی و محلی و مسابقات ورزشی، نقاشی کودکان و اجرای برنامههای فرهنگی و هنری همراه بود.
معرفی ظرفیتهای گردشگری به ویژه گردشگری خوراک، ترویج استفاده از آبزیان در رژیم غذایی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از جمله اهداف طرح شده برای جشنواره طبخ آبزیان بود.
در انتهای این جشنواره که با همکاری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل و اداره کل شیلات استان برگزار شد با اهدای تندیس جشنواره و هدایایی از نفرات برتر در بخش آشپزی، نقاشی کودکان و مسابقات ورزشی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما