جشنواره طبخ آبزیان در رونق گردشگری خوراک استان اردبیل نقش موثری دارد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: برگزاری جشنواره طبخ آبزیان می‌تواند در رونق گردشگری خوراک استان نقش موثری داشته باشد.

به گزارش میراث‌آریا، حسن محمدی ادیب روز سه‌شنبه ۲۵ آذرماه در نخستین جشنواره طبخ آبزیان در محل پل معلق مشگین‌شهر گفت: برگزاری این جشنواره در همکاری با اداره‌کل شیلات استان اهمیتی چند وجهی دارد که می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های گردشگری منجر شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل افزود: گردشگری خوراک یکی از شاخه‌های مهم صنعت گردشگری است که جشنواره طبخ آبزیان با توجه به تاکید بر حوزه آشپزی و تهیه غذا با استفاده از آبزیان می‌تواند در رونق گردشگری خوراک استان موثر باشد.

او تاکید کرد: استان اردبیل ظرفیت‌های مهمی در حوزه گردشگری خوراک دارد و اداره کل میراث‌فرهنگی در راستای حفظ و معرفی غذاهای اصیل و سنتی استان به ثبت خوراکی‌های متعددی در فهرست آثار ناملموس ملی اقدام کرده است.

محمدی ادیب با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌ها دارند، ادامه داد: برای شهرستان مشگین‌شهر جشنواره‌های متعددی در طول سال تعریف شده و چهار مورد از آنها در فهرست رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است که جشنواره طبخ آبزیان نیز اکنون در مرحله ثبت در این فهرست قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102601444
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha