برپایی نمایشگاه عکس شهدای پلاسکو در برج میلاد/ بازدید رایگان آتش‌نشان‌ها از برج میلاد

در آستانه فرا رسیدن هشتمین سالگرد شهادت ۱۶ آتش نشان حادثه پلاسکو تصاویر این شهدا در قالب نمایشگاه عکس در برج میلاد برپا شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، در آستانه فرا رسیدن هشتمین سالگرد شهادت ۱۶ آتش نشان حادثه پلاسکو تصاویر این شهدا در قالب نمایشگاه عکس در برج میلاد برپا شد.

در این نمایشگاه تصاویر شهدای آتش‌نشان در گذرگاه برج میلاد به نمایش درآمده و علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه عکس بازدید کنند.

این نمایشگاه عکس روزهای شنبه ۲۹ و یکشنبه ۳۰ دی ماه پذیرای علاقه‌مندان است، همچنین بازدید آتش‌نشان‌های پایتخت به همراه خانواده‌هایشان به مناسبت سالگرد شهدای آتش نشان پلاسکو به مدت ۲ روز از مجموعه برج میلاد رایگان خواهد بود.

همچنین به این مناسبت، آتش‌نشان‌ها به همراه خانواده‌هایشان می‌توانند در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۹ و ۳۰ دی ماه از مجموعه برج میلاد به صورت رایگان بازدیدکنند.

حادثه پلاسکو ۳۰ دی ۱۳۹۵ رخ داد و به‌ عنوان یکی از بزرگ‌ترین آتش‌سوزی‌ها در ایران ثبت شد. این ساختمان ۱۷ طبقه نا ایمن در تقاطع خیابان جمهوری و فردوسی قرار داشت که در سال ۱۳۴۱ به‌عنوان یکی از نخستین برج‌های مرتفع و مدرن تهران ساخته شده بود، مرکز فعالیت‌های تجاری و تولیدی، به‌ویژه در حوزه پوشاک بود. در این حادثه ۱۶ آتش‌نشان شهید و چهار شهروند دیگر جان خود را از دست دادند و بیش از ۲۰۰ نفر نیز مجروح شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102901630
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha