جشنواره خوراک و نمایشگاه صنایع‌دستی در صحنه کرمانشاه برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره خوراک و نمایشگاه صنایع‌دستی، با موضوع سر سفره حضرت مادر (س) در شهرستان صحنه خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا، داریوش فرمانی یکشنبه ۳۰ دی‌ماه با اشاره به جایگاه ویژه خوراک کرمانشاه در کشور، گفت: خوراک کرمانشاه به عنوان یکی از غنی‌ترین و متنوع‌ترین فرهنگ‌های غذایی ایران شناخته می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با تاکید بر برند بودن خوراک کرمانشاه تصریح کرد: کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک شناخته می‌شود و غذاهای معروفی مانند خورش خلال، دنده‌کباب کرمانشاهی، آش عباسعلی، آش‌دوغ و خورش کنگر دارد که همه کشور و حتی جهان نیز آنها را می‌شناسند.

 او با بیان اینکه این جشنواره خوراک با عنوان سرسفره حضرت مادر (س) برگزار می‌شود، افزود: این جشنواره به شکل مسابقه برگزار می‌شود و حضور برای همه اقشار جامعه آزاد است.

 فرمانی با اعلام اینکه انتخاب نام این جشنواره با هدف معرفی غذاهای طیب و طاهر است، تصریح کرد: انتخاب عنوان نام مبارک حضرت مادر (س) برای این جشنواره با هدف آشنایی مخاطبان با عواملی مانند، چگونه برای خانواده تغذیه‌ای سالم و مقوی فراهم کنیم، راه‌های شناخت میوه‌ها و سبزیجات فاسد یا سمی و روش‌های ساده برای سم‌زدایی مواد غذایی در خانه است.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه در پایان با تاکید بر اینکه شرکت برای عموم آزاد است و شرکت کنندگان از تمام شهرستان‌ها می‌توانند شرکت کنند، تصریح کرد: این جشنواره روز چهارشنبه ۳ بهمن ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان صحنه در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403103001751
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha