بهگزارش میراث آریا، داریوش فرمانی یکشنبه ۳۰ دیماه با اشاره به جایگاه ویژه خوراک کرمانشاه در کشور، گفت: خوراک کرمانشاه به عنوان یکی از غنیترین و متنوعترین فرهنگهای غذایی ایران شناخته میشود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه با تاکید بر برند بودن خوراک کرمانشاه تصریح کرد: کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک شناخته میشود و غذاهای معروفی مانند خورش خلال، دندهکباب کرمانشاهی، آش عباسعلی، آشدوغ و خورش کنگر دارد که همه کشور و حتی جهان نیز آنها را میشناسند.
او با بیان اینکه این جشنواره خوراک با عنوان سرسفره حضرت مادر (س) برگزار میشود، افزود: این جشنواره به شکل مسابقه برگزار میشود و حضور برای همه اقشار جامعه آزاد است.
فرمانی با اعلام اینکه انتخاب نام این جشنواره با هدف معرفی غذاهای طیب و طاهر است، تصریح کرد: انتخاب عنوان نام مبارک حضرت مادر (س) برای این جشنواره با هدف آشنایی مخاطبان با عواملی مانند، چگونه برای خانواده تغذیهای سالم و مقوی فراهم کنیم، راههای شناخت میوهها و سبزیجات فاسد یا سمی و روشهای ساده برای سمزدایی مواد غذایی در خانه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه در پایان با تاکید بر اینکه شرکت برای عموم آزاد است و شرکت کنندگان از تمام شهرستانها میتوانند شرکت کنند، تصریح کرد: این جشنواره روز چهارشنبه ۳ بهمن ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان صحنه در استان کرمانشاه برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر شما