اعضای هیئت انتخاب نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی معرفی شدند

اعضای هیئت انتخاب نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی، سرو سیمین، معرفی شدند. این هیئت شامل ۷ متخصص برجسته حوزه صنایع دستی است که آثار ارسالی را بر اساس معیارهای دقیق هنری و فنی ارزیابی می‌کنند.

به‌گزارش میراث آریا، به نقل از دبیرخانه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی، اعضای هیئت انتخاب نهمین جشنواره سرو سیمین با ترکیبی از متخصصان برجسته این حوزه با حکم بهزاد احمدی فارسانی، دبیر علمی این جشنواره و مدیرکل ، مشخص شدند. این هیئت شامل ۷ داور است که آثار ارسالی را بر اساس عکس‌ها و توضیحات هنرمندان، در هفت معیار تخصصی ارزیابی می‌کنند. این معیارها شامل کیفیت فنی و هنری، ابتکار و خلاقیت، استفاده از مواد باکیفیت و پایدار، پیام و روایت هنری، تأثیرگذاری بر مخاطب، اصالت و حفظ سنت‌ها، و مشارکت فرهنگی و تبادل بین‌المللی است که هر کدام وزن جداگانه در امتیازات دارند.

هر داور در این هفت معیار به آثار امتیاز می‌دهد و امتیازات نهایی از میانگین امتیازهای هر عضو هیئت انتخاب و میانگین جمع امتیازات تمام اعضا به‌دست می‌آیند. فرآیند دقیق و چندمرحله‌ای ارزیابی، هدف این جشنواره را در انتخاب بهترین آثار صنایع دستی محقق می‌کند.

فرآیند داوری نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین) به‌صورت کاملا آنلاین و شفاف انجام می‌شود. هر یک از اعضای هیئت انتخاب به‌صورت مستقل آثار را ارزیابی می‌کند و سیستم میانگین‌گیری امتیازات، عدالت را تضمین کرده و از تضییع حقوق هنرمندان جلوگیری می‌کند.

اعضای هیئت انتخاب این دوره از جشنواره سرو سیمین شامل حبیب‌الله احسانی، کارشناس ارشد صنایع دستی از دانشگاه هنر تهران، با سابقه در قلم‌زنی، سفالگری، و داوری جشنواره‌های ملی و بین‌المللی؛ علی مولایی، متخصص صنایع دستی و دانش‌آموخته وایپو با تجربه در داوری جشنواره‌های مختلف، دبیر هشتمین جشنواره فجر صنایع دستی و مسئول ثبت ادبی هنری صنایع دستی؛ محمدرضا گرامی، مدرس دانشگاه، دارنده نشان درجه ۱ هنری، و داور برنامه نشان ملی و اصالت در حوزه صنایع دستی؛ مجید فیضی‌راد، کارشناس صنایع دستی با بیش از دو دهه تجربه در صحافی سنتی و مرمت نسخ خطی، و مسئول حمایت از تولید صنایع دستی؛ زهرا عرب‌علی‌دوستی، پژوهشگر صنایع دستی، دبیر کمیته ارزشیابی هنرمندان هنرهای سنتی و داور آثار جشنواره‌های معتبر؛ آزاده نیکویی، دارای دکترای پژوهش هنر، عضو بورد تخصصی خانه دانش صنایع دستی و دستیار ستادی وزارت میراث فرهنگی؛ داود ملائی اونجی، مدرس دانشگاه، مؤلف و داور جشنواره‌های صنایع دستی با مدرک درجه ۱ هنری است.

این ترکیب از متخصصان و هنرمندان باتجربه، تضمین‌کننده دقت و اعتبار فرآیند انتخاب آثار در نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی خواهد بود. هنرمندان صنایع دستی همچنان تا جمعه، ۵ بهمن ۱۴۰۳، فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این جشنواره به آدرس Fajr.mcth.ir ارسال کنند.

شبکه‌های اجتماعی سرو سیمین ۹:

تلگرام: https://t.me/sarvesimin_fest

روبیکا: https://rubika.ir/sarvesimin_fest

بله: https://web.bale.ai/sarvesimin_fest

اینستاگرام:  https://www.instagram.com/sarvesimin_fest

شبکه اجتماعی ایکس:  https://x.com/sarvesimin_fest

انتهای پیام/

کد خبر 1403110300176
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha