ضرورت توجه به اقتصاد صنایع‌دستی در گیلان/ مواد اولیه خراط ‌کاران تأمین می‌شود

سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان بر لزوم توجه به اقتصاد صنایع‌دستی تاکید کرد و گفت: تسهیل‌بخشی تهیه و تأمین مواد اولیه خراط‌کاران مورد توجه است.

به گزارش میراث‌آریا، مصطفی خانعلی‌نژاد گفت: گیلان در کنار قابلیت‌های اقتصاد گردشگری، در حوزه اقتصاد صنایع‌دستی هم مستعد و دارای ظرفیت است.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان با اشاره به تولید بیش از ۳۰۰ نوع محصول با کیفیت خراطی در این استان، بیان کرد: معرفی این هنر بومی رشت و گیلان به داخل و خارج از کشور در دستور کار این اداره کل قرار دارد، از این رو حدود ۸۰ اثر خراطی چوب از ۴ هنرمند خراطی گیلان در پایگاه اطلاع‌رسانی میراث‌فرهنگی استان به عموم مردم معرفی شد.

او از فعالیت بیش از ۵۰۰ هنرمند خراط‌کار در گیلان خبر داد و اضافه کرد: در بین مردان خراط کار تعدادی بانوی هنرمند نیز مشغول به فعالیت هستند.

خانعلی‌نژاد با تاکید بر لزوم حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی به ویژه خراط‌کاران افزود: رایزنی‌های خوبی برای تسهیل‌بخشی تهیه مواد اولیه فعالان خراط استان با منابع طبیعی انجام شد.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان از ثبت برند ۲۵ هنرمند و تولید کننده صنایع‌دستی این استان خبر داد و اضافه کرد: حدود ۲۵ فروشگاه فعال دارای پروانه فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی در گیلان هستند.

او با اشاره به اهمیت رونق‌بخشی اقتصاد صنعت گردشگری در گیلان بیان کرد: در ماه اخیر یک تاجر ژاپنی خرید ۱۰۰میلیون تومانی از محصولات صنایع‌دستی گیلان از جمله رودوزی‌ها و بافتنی‌های سنتی انجام داد تا در ژاپن عرضه کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110400204
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha