جشنواره خوراک و صنایع‌دستی صحنه کرمانشاه برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره خوراک و صنایع‌دستی با موضوع سرسفره حضرت مادر(س) خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، داریوش فرمانی دوشنبه ۸ بهمن‌ماه در حاشیه برگزاری جشنواره خوراک و صنایع‌دستی شهرستان صحنه با اشاره به جایگاه ویژه خوراک در استان کرمانشاه، گفت: خوراک کرمانشاه یکی از متنوع‌ترین فرهنگ‌های غذایی کشور شناخته می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با بیان اینکه خوراک کرمانشاه امروزه در کشور و حتی جهان تبدیل به یک برند شده است، افزود: کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک در جهان شناخته می‌شود که از تنوع بالای غذایی این شهر منشأ گرفته شده است، خورش خلال، دنده‌کباب، آش عباسعلی و... از برندهای خوراک کرمانشاه هستند.

او با عنوان اینکه این جشنواره با هدف آشنایی مخاطبان و شرکت‌کنندگان با غذاهای طیب و طاهر است، گفت: هدف از برگزاری جشنواره خوراک با نام سرسفره مادر(س) فراگیری و تأکید بر تغذیه سالم و شناخت غذای سالم و مقوی و همچنین راه‌های شناخت میوه و سبزیجات سالم از فاسد و سمی و چگونگی سم‌زدایی مواد غذایی مختلف در منزل بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه در پایان با تأکید بر اهمیت فراوان صنایع‌دستی و پیوند آن با تاریخ و فرهنگ منطقه، تصریح کرد: برگزاری غرفه‌های نمایشگاه صنایع‌دستی در کنار جشنواره خوراک در شهرستان صحنه برای اهمیت بالای تاریخی و نماد فرهنگ این منطقه است که معرفی رشته‌های مختلف صنایع‌دستی باعث ایجاد ارتباط میان نسل‌های آینده و تداوم تاریخ و فرهنگ این منطقه می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110800435
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha