موزه‌های استان کرمانشاه سامان‌دهی می‌شوند/ رویداد برای آثار ثبتی استان تعریف می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ موزه فعال در سطح استان وجود دارد، گفت: برنامه سامان‌دهی این موزه‌ها که تعدادی از آن‌ها متعلق به سایر دستگاه‌های اجرایی استان است را دنبال می‌کنیم.

به‌گزارش میراث‌آریا، داریوش فرمانی روز دوشنبه ۸ بهمن‌ماه در جلسه با اعضای کارگروه نقشه راه کرمانشاه، بیان کرد: برگزاری رویدادها جزء برنامه‌های اصلی اداره‌کل بود در فضای قبل با وجود موانعی که بود سال گذشته ۲۳ رویداد در استان برگزار شد که در دولت وفاق ملی با توجه به رویکرد دولت به دنبال افزایش برگزاری رویدادهای گردشگری هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه افزود: با همکاری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برنامه جامع معرفی استان تهیه شده است و به زودی این برنامه به استاندار ارائه می‌شود تا شاهد اتفاقات خوبی در صنعت گردشگری استان کرمانشاه باشیم.

او تصریح کرد: سال گذشته مکاتباتی با فرمانداران استان برای برگزاری رویدادها و تهیه تقویم گردشگری انجام شد که رویدادها بر اساس ظرفیت‌های خاص هر شهرستان برگزار شود.

فرمانی گفت: با توجه به مشکل اعتبارات و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای برگزاری رویدادهای گردشگری در دستور کار اداره‌کل قرار گرفته است.

او در خصوص وضعیت موزه‌های استان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ موزه فعال در سطح استان وجود دارد، اظهار کرد: برنامه سامان‌دهی این موزه‌ها که تعدادی از آن‌ها متعلق به سایر دستگاه‌های اجرایی استان است را دنبال می‌کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه در خصوص آخرین وضعیت پروژه موزه منطقه‌ای کرمانشاه گفت: برای موزه منطقه‌ای بروزرسانی طرح محتوایی و مطالعات آن در حال انجام است که تکمیل آن می‌توان برای ادامه کار تصمیم‌گیری شود.

او همچنین در خصوص درخواست کارگروه نقشه راه کرمانشاه برای ثبت ملی فرهنگ پهلوانی به نام کرمانشاه و ثبت جهانی اسب کَرد، بیان کرد: در پرونده اسب کُرد در انتظار تصمیم و همکاری کشور عراق هستیم و برای ثبت ملی فرهنگ پهلوانی به نام کرمانشاه نیز برنامه‌ریزی لازم را انجام می‌دهیم.

در این جلسه روح الله بهرامی مدیر پژوهشکده فرهنگی اجتماعی غرب کشور بیان کرد: کارگروه نقشه راه کرمانشاه‌ ایده‌های کوتاه، میان و بلند مدت متعددی برای توسعه کرمانشاه دارد که‌ امیدواریم با توجه به پیگیری‌های انجام شده در برنامه هفتم دستگاه‌های اجرایی استان گنجانده شود.

مدیر پژوهشکده فرهنگی اجتماعی غرب کشور افزود: در حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی ما ۵ پیشنهاد ویژه داریم که انتظار می‌رود مورد توجه دستگاه قرار گیرد.

او تصریح کرد: در استان کرمانشاه بیش از ۲۲۰۰ میراث ثبت ملی شده وجود دارد که می‌توان با برگزاری رویدادها و برگزاری نشست‌های تخصصی به مردم معرفی شوند.

بهرامی افزود: این آمادگی وجود دارد تا با همکاری دانشگاه رازی و دستگاه‌های مرتبط و اداره‌کل میراث فرهنگی استان برگزاری رویدادهای متعدد برای مواریث ثبتی استان انجام شود.

او همچنین سامان‌دهی موزه‌های موجود و ایجاد موزه‌های جدید را از در خواست‌های کارگروه عنوان کرد و گفت: پیشنهاد راه‌اندازی ۲۳ موزه جدید، راه‌اندازی موزه‌های مجازی و تکمیل موزه منطقه‌ای از دیگر برنامه‌های پیشنهادی برای تغییر چهره شهر کرمانشاه است.

ثبت ملی صفت پهلوانی به نام کرمانشاه و برگزاری همایش بین‌المللی محوطه جهانی بیستون از دیگر درخواست‌های کارگروه نقشه راه کرمانشاه بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110800443
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha