بهگزارش خبرنگار میراثآریا، نشست خبری و رونمایی از پوستر نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی (سرو سیمین ۹) امروز سهشنبه ۱۶ بهمن در سالن فجر وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد.
این مراسم با حضور مریم جلالی معاون صنایعدستی کشور برگزار و ضمن رونمایی از پوستر نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی (سرو سیمین ۹) به سوالات خبرنگاران درباره این جشنواره پاسخ داده شد.
در این نشست خبری محمد حسین عسکرپور مدیرکل دفتر حمایت از تولید صنایعدستی گفت: در روزگاری صنایعدستی همه زندگی ایرانیها بوده اما امروز این نیازها را تکنولوژی دارد، انجام میدهد از این رو اعتقاد داریم صنایعدستی قیمت دارد و اگر میخواهیم صنایعدستی رو به افول نباشد یکی از کارها برگزاری همین جشنوارههاست.
او افزود: برای توسعه صنایعدستی کارهای مهمی را انجام دادیم که یکی از آنها استفاده از بومگردیها در حوزه فروش صنایعدستی است.
مدیرکل حمایت از تولید صنایعدستی تصریح کرد: در شورای سیاستگذاری قرار شد تا تشکلها تقویت شود و در آینده این رویدادها را تشکلها برگزار کنند. همچنین برای بیمه تکمیلی و پایه جلسات زیادی برگزار شده است و امیدواریم که صندوق احیا پوششهای بیمهای را انجام دهد.
برنامهریزی برای هدایای سازمانی از صنایعدستی
فرزاد اوجانی مدیرکل تجاریسازی صنایعدستی در ادامه گفت: در طول سال بسیاری از دستگاهها مراجعه میکنند که هدایای صنایعدستی برای مهمانان تهیه کنند و قرار است که براساس کیفیت و قیمت، صنایعدستی بر اساس آنچه مدنظر دستگاههاست را به صورت نمونه کالا در نمایشگاه بگذاریم.
او افزود: ما با کالاهای که داوری شده نسبت به فروش آنها به کمک یک بخش خصوصی اقدام میکنیم. همچنین در خرداد شاهد برگزاری نخستین حراج صنایعدستی فاخر خواهیم بود.
اوجانی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه فروش صنایعدستی در کنار این جشنواره در دستورکار قرار گرفته که با هدف اشتغال عزتآفرین در زمان برگزاری جشنواره، برپا خواهد شد. دومین کار مهمی که در زمان برگزاری جشنواره انجام خواهد شد تهیه بستههای هدایای سازمانی است که نمونه کالاها با شناسانه در جشنواره عرضه شده و افراد میتوانند به صورت مستقیم با هنرمندان ارتباط برقرار کنند.
صندوق احیا در کنار صنایعدستی
برزین ضرغامی مدیرعامل صندوق احیا در سخنانی گفت: خوشبختانه صندوق احیا با حوزه صنایعدستی گره خورده و مسئولیتهای مهمی در حوزه صنایعدستی دارد و در این دوره از جشنواره در کنار معاونت صنایعدستی قصد داریم با هدف کمک به توسعه صنایعدستی و هنرمندان مشارکت داشته باشیم و در کنار جشنواره، موضوعاتی مثل بیمه هنرمندان را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
سید محسن میر مدیر مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد نیز در این نشست خبری بیان کرد: مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد افتخار این را دارد که میزبان این جشنواره باشد و از هم اکنون مدیران و کارکنان این مجموعه فرهنگیتاریخی آماده برگزاری این جشنواره هستند تا در سایه وفاق و همدلی بتوانیم نتایج خوبی را در این دوره از جشنواره رقم بزنیم.
انتهای پیام/
نظر شما