بهگزارش خبرنگار میراثآریا، سیدامین صانعی مهری امروز سهشنبه، ۱۶ بهمن در نشست خبری و رونمایی از پوستر نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی (سرو سیمین ۹) که با حضور مریم جلالی، معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، با تبریک ایام و اعیاد شعبانیه و دهه فجر بیان کرد: مهمترین هدف ما تقویت زنجیره صنایعدستی در کنار اشتغال عزتآفرین و تحقق اقتصاد هویتبنیان بوده است. این موضوع صرفا یک جشنواره نیست بلکه سه نمایشگاه آثار برگزیده، هدایای دیپلماتیک و فروش عیدانه را برگزار خواهیم کرد.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره صنایعدستی فجر (سرو سیمین ۹) افزود: مهمترین تأثیرگذاری یک جشنواره نگارش فراخوان است، برای همین نزدیک ۴ ماه بر روی بزرگترین جشنواره خارجی حوزه صنایع دستی تحقیق کردیم و سپس فراخوان جشنواره را بومیسازی کردیم.
صانعی اضافه کرد: ۷۴۹۷ اثر از ۴۳۷۸ هنرمند به دبیرخانه ارسال شده و تعداد آثار خارجی ۱۹۸ اثر از ۲۰ کشور بوده است.
او ادامه داد: در بخش داخلی صنایعدستی بیشترین آثار از گروه صنایع دستی چوبی و حصیری به دبیرخانه ارسال شده است. همچنین ۸۵ خانم هنرمند و ۱۱۵ آقای هنرمند موفق به راهیابی به مرحله گزینش نهایی جشنواره برای حضور در نمایشگاه آثار شدند.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره صنایعدستی فجر درباره داوری آثار گفت: ما در این دوره از جشنواره تمام فرآیندهای دستی را حذف کردیم و تمام کارها به صورت سیستمی است. آثار بر اساس کدگذاری در جشنواره حضور خواهند یافت و آثار بر اساس شاخصها و ملاکهاییکه وجود دارد، داوری میشوند. ما ۷ ملاک داوری انتخاب کردهایم. هیچ فرآیند دستی انجام نشده بلکه تمام آثار از طریق سایت بارگذاری شده است.
صانعی با بیان اینکه مجموع این اقدامات، نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی را در مسیر حرفهایتر و پویاتری قرار داده است، این تلاشها را در فراهم ساختن زمینهای شفاف، منسجم و کارآمد برای شرکتکنندگان، داوران و مخاطبان مفید دانست که موجب ارتقای جایگاه این رویداد در سطح ملی و بینالمللی شده است.
او در پایان صحبتهای خود خاطرنشان کرد: استانی که بیشترین آثار هنرمندانش را به این جشنواره ارسال کرده، استان فارس است که ۸۵۳ اثر ارسال کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما