به گزارش خبرنگار میراثآریا، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور در رویداد طلایهدارن گردشگری خوراک، کودک و خلاقیت که امروز چهارشنبه ۱۷ بهمنماه ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، به ابعاد گسترده گردشگری اشاره و بر ضرورت توجه به حوزههای متعدد گردشگری بهمنظور بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن تاکید کرد.
او با بیان اینکه این رویداد دارای سه مولفه کودک، خوراک و خلاقیت است، به تاثیرگذاری برگزاری چنین رویدادهایی توسط بخش خصوصی در معرفی و بهرهگیری از ظرفیتهای گردشگری اشاره کرد.
معاون گردشگری کشور اهمیت توجه به خلاقیت، نقشآفرینی و مشارکت کودکان را در مسائل اجتماعی و معرفی جاذبههای ایران متذکر شد و رشد همه جانبه کودکان را در تحقق توسعه پایدار موثر دانست.
محسنی بندپی به نقش گردشگری در ارزآوری، اشتغال و تبادلات فرهنگی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بهمنظور نهادینه کردن گردشگری بهعنوان صنعتی پیشران در کشور اشاره کرد و افزود: دولت باید با تسهیلگری و رفع موانع زمینهای را برای فعالیت بخش خصوصی و بهرهوری حداکثری فراهم کند.
معاون گردشگری کشور ادامه داد: در چنین فضایی میتوان خلاقیت را رشد و مشارکت را انسجام بخشید و کار جمعی را شکل داد.
او همچنین به برگزاری نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران در۲۳ تا ۲۶ اسفندماه و استفاده از این شرفیت برای معرفی ظرفیت های تخصصی گردشگری از جمله خوراک و سلامت اشاره کرد.
تاثیرگذاری فعالیت میزهای تخصصی گردشگری در شبکهسازی
همچنین مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی به تاثیرگذاری فعالیت میزهای تخصصی گردشگری در معرفی ظرفیتهای حوزههای مختلف گردشگری، شبکهسازی و شکلگیری رویدادهای نو در سطح ملی و بینالمللی اشاره کرد.
او با اشاره به اهمیت فعالیت رسانهای در حوزههای تخصصی گردشگری، رونمایی از دو رسانه تخصصی در حوزه گردشگری خوراک و کودک را شروع فصلی جدید در این دو حوزه دانست.
فاطمی با بیان اینکه در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران روی گردشگری تخصصی و موضوعی تمرکز کردهایم به اهمیت نقش کودکان در معرفی جاذبههای ایران اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه امسال بهصورت ویژه به گردشگری کودک خواهیم پرداخت.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی ابراز میدواری کرد که فعالیت میزهای گردشگری تخصصی و برگزاری چنین رویدادهایی به تعاملات بینالمللی در این حوزهها بینجامد.
همچنین در این مراسم از دو رسانه در حوزه گردشگری خوراک و کودک رونمایی شد و فعالان برتر حوزه گردشگری خوراک و کودک مورد تجلیل قرار گرفتند.
انتهای پیام/
نظر شما