روستاهای دارای ظرفیت صنایع دستی شهرستان بام‌وصفی‌آباد شناسایی می‌شوند

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بام‌وصفی‌آباد گفت: در راستای شناسایی روستاهای دارای ظرفیت صنایع دستی از روستای الست بازدید شد.

به گزارش میراث آریا، عباس توکلیان در این باره بیان کرد: این بازدید سه‌شنبه ۲۳ بهمن‌ماه با حضور مسئول اعتبارات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور، مدیرکل دفتر امور روستایی و شورای استانداری خراسان شمالی و فرماندار شهرستان بام‌وصفی‌آباد از صنایع‌دستی و گلیم‌بافی روستای الست صورت گرفت.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بام‌وصفی‌آباد افزود: با هدف شناسایی روستا های دارای ظرفیت های صنایع‌دستی به منظور تخصیص و اعطای تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زایی پایدار از روستای الست بازدید شد.

توکلیان گفت: روستا الست به عنوان پایلوت گلیم‌بافی و سفرکردی در سطح استان خراسان مطرح است که در حال حاضر تعداد ۳۵۰ نفر صنعتگر صنایع‌دستی در رشته‌ گلیم‌بافی در این روستا مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112401687
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha