بهره گیری از ظرفیت‌های دریا برای توسعه گردشگری شهرستان سیریک

در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، نشستی میان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان و رئیس اداره بندر و دریانوردی سیریک برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، محمد محسنی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: این نشست با هدف توسعه گردشگری در شهرستان سیریک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دریایی و بندری این منطقه انجام شد.
او افزود: در این نشست، راهکارهای تقویت زیرساخت‌های گردشگری، بهبود خدمات دریایی برای مسافران و گردشگران، و ایجاد مسیرهای جدید گردشگری دریایی مورد بررسی قرار گرفت و بر نقش بنادر در رونق گردشگری و تأثیر آن بر اقتصاد محلی تأکید شد.

محسنی در این نشست به اهمیت توسعه پایدار گردشگری دریایی اشاره کرد و خواستار همکاری نزدیک‌تر اداره بندر سیریک برای تسهیل سفرهای دریایی و تقویت امکانات رفاهی گردشگران شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان تأکید کرد: نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران یکی از مهم‌ترین رویدادهای گردشگری کشور است و فرصتی برای تعامل و تبادل نظر میان فعالان این حوزه فراهم می‌آورد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112401800
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha