توسعه گردشگری کشور نیازمند آموزش همگانی آحاد جامعه است

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی به بحث توسعه در صنعت گردشگری اشاره می‌شود تنها به وزارت میراث فرهنگی مرتبط نمی‌شود بلکه یک همکاری چند وجهی با سایر دستگاه‌ها و آموزش همگانی را در میان آحاد جامعه نیاز دارد.

احد بیوته نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میراث‌آریا، افزایش تعداد سالن‌های این دوره از نمایشگاه را در مقایسه با دوره‌های گذشته بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: یکی از بزرگترین ظرفیت‌های معرفی جاذبه‌های گردشگری را می‌توان برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش و... در نظر گرفت. در رویداد نمایشگاهی فیتور اسپانیا که به تازگی حضور داشتم در این نمایشگاه کالایی برای فروش نبود بلکه ارتباطات میان فعالان حوزه گردشگری از سراسر دنیا برقرار بود.

او افزود: الان دنیا به این سمت حرکت می‌کند که گردشگری را به عنوان درآمد اول خود در نظر می‌گیرد در حالی که ما در کشورمان این موضوع را جدی نگرفتیم. خیلی از کشورها بودجه خودشان را بر روی در آمد گردشگری اختصاص می‌دهند و این ظرفیت در ان حوزه وجود دارد که بتوان درآمدزایی عجیبی را کسب کرد.

بیوته ادامه داد: در کشور ما هم چند سالی است که توجه به صنعت توریسم خیلی در دستور کار قرار گرفته است. دولت باید بخش خصوصی را جدی بگیرد و این تصور که بخش خصوصی به دنبال منفعت شخصی است باید کنار گذاشته شود و این تصور در میان مسئولان ما جدی گرفته شود که درآمدزایی بخش خصوصی را در بلند مدت به نفع کل کشور بدانند. این نوع نگاه در مجلس و ما به عنوان ناظر مجلس در شورای عالی وزارت میراث فرهنگی به آن رسیدیم و در این زمینه نهایت تلاش خودمان را انجام می‌دهیم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:   ما در کمیسیون هم کاملاً از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم و این بستر برای همکاری و شنیدن نقطه نظرات آن‌ها فراهم است تا نظرات آن‌ها را بشنویم و هر جا که لازم باشد به عنوان ناظر مجلس در کنار آن‌ها باشم و نقطه نظرات آن‌ها را به مسئولان مرتبط منتقل کنیم و در صدد رفع و حل مشکل آن‌ها گام بر داریم.

ناظر مجلس در شورای عالی میراث‌فرهنگی به بحث آموزش همگانی در خصوص توسعه سواد گردشگری در میان آحاد جامعه اشاره و اظهار کرد: ما وقتی به بحث توسعه در صنعت گردشگری اشاره می‌کنیم تنها به وزارت میراث فرهنگی مرتبط نمی‌شود بلکه یک همکاری چند وجهی با سایر دستگاه‌ها را شامل می‌شود. البته بحث آموزش همگانی در میان احاد جامعه از جمله رانندگان، فروشندگان صنایع دستی، بازاریان و... هم باید در دستور کار قرار بگیرد. باید همه برای توسعه این حوزه نهایت تلاش خود را کنند تا از ایران به عنوان قطب گردشگری در جهان یاد شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112501916
دبیر مرضیه امیری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha