مردم بوشهر مردمی تاریخ ساز و غیور هستند

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: مردم بوشهر مردمی تاریخ‌ساز و غیور هستند.

به‌گزارش میراث‌آریا، حجت‌الاسلام انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور عصر دیروز پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در بازدید از ظرفیت‌های گردشگری استان بوشهر گفت: مردم بوشهر مردمی مقاوم، خونگرم، تاریخ ساز و مرزدارانی غیور هستند.

در ادامه این بازدید وحید جمالی معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر در خصوص تسریع در ابلاغ دستورالعمل ضوابط شورای گردشگری دریایی با معاون حقوقی رئیس جمهور گفتگو کرد.

پیشنهاد دیگر، میزبانی استان بوشهر در خصوص استقرار دبیرخانه شورای گردشگری دریایی در بوشهر بود که با حجت‌الاسلام انصاری مطرح شد.

معاون حقوقی رئیس جمهور با بازدید از ظرفیت‌های گردشگری استان بوشهر از نزدیک با این قابلیت‌ها نظیر غذا، سوغات، صنایع‌دستی، تجهیزات دریایی و فعالیت‌های جوامع حرفه‌ای این حوزه آشنا شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112602184
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha