میراثآریا: هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران در حالی به پایان رسید که نتایج حضور استان اردبیل در این نمایشگاه در حوزههای مختلف از جمله سرمایهگذاری، توسعه همکاریها با مناطق آزاد و معرفی ظرفیتهای گردشگری استان خلاصه میشود.
حضور بخش خصوصی
اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران با همراهی چشمگیر فعالان گردشگری، سرمایهگذاران و بهرهبرداران تاسیسات گردشگری استان حضور پیدا کرد. حسن محمدی ادیب مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل در این خصوص گفت: نمایشگاهها فرصت مهمی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری سراسر استان هستند و ما تلاش کردیم در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران علاوه بر معرفی تمامی ظرفیتها از حضور تعدادی از مجموعهها و فعالان گردشگری استان در قالب ۱۲ غرفه استفاده کنیم.
یحیی نجارقابل معاون گردشگری استان اردبیل نیز در این مورد تاکید کرد: گردشگری هیجانی و زمستان بیدار از اصلیترین محورهای حضور ما در نمایشگاه گردشگری تهران بود و حضور بهرهبرداران و فعالان بخش خصوصی از تاسیسات گونان با هدف معرفی ظرفیتهای متنوع استان اتفاق افتاد.
رونمایی از ۹۰ فرصت سرمایهگذاری
توجه ویژه به رونق صنعت گردشگری از طریق توسعه سرمایهگذاری یکی از اهداف اصلی اداره کل میراثفرهنگی استان اردبیل در این نمایشگاه بود. در همین راستا و با حضور استاندار اردبیل از ۹۰ فرصت سرمایهگذاری حوزه گردشگری اردبیل رونمایی شد. نگار سریعالاطلاق معاون سرمایهگذاری اداره کل میراثفرهنگی استان اردبیل در مورد این فرصتهای سرمایهگذاری گفت: فرصتهای سرمایهگذاری در راستای تکمیل زنجیره گردشگری استان و با بررسی همه جوانب به منظور تسهیل شرایط برای سرمایهگذاران تدوین شده است.
علاوه بر فرصتهای سرمایهگذاری، در حضور استاندار اردبیل از طرح جامع گردشگری استان و محتوای ویدیویی تولید شده برای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان تحت عنوان «آرتاویل» نیز رونمایی شد.
توسعه همکاریها
گردشگری یک صنعت تعاملی محسوب میشود و نمایشگاه بهترین فرصت برای توسعه تعاملات در راستای رونق این صنعت است. استان اردبیل از فرصت نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران برای افزایش همکاریها به ویژه با مناطق آزاد جنوب کشور استفاده کرد. عقد تفاهمنامه همکاری با مناطق آزاد کیش، قشم و اروند در این راستا اتفاق افتاد که مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل در این مورد تصریح کرد: برقراری خطوط هوایی بین اردبیل و مناطق آزاد، همکاری در زمینه برگزاری رویدادها و همایشها، طراحی بستههای سفر و سفرهای ارزان، معرفی جاذبههای گردشگری به صورت متقابل، شناسایی هدفمند جاذبههای گردشگری طرفین و بهرهبرداری تبلیغاتی از ظرفیت طرفین از جمله اهداف این تفاهمنامهها است.
تفاهمنامه چندجانبه با شرکت توسعه گردشگری و جهاد دانشگاهی در راستای راهاندازی مرکز آموزش گردشگری تحت عنوان هتل اسکول نیز دیگر تفاهمنامه استان اردبیل در نمایشگاه گردشگری بود.
رایزنی برای بازگشایی مرز آذربایجان
گردشگران آذربایجانی پیش از شیوع ویروس کرونا بخش مهمی از گردشگران ورودی به استان اردبیل را تشکیل میدادند. با بسته شدن مرز سهم گردشگری خارجی کمرنگ شده است و همه صاحبنظران بر این باور هستند که بازگشایی مرز میتواند موجب رونق مجدد گردشگری خارجی به ویژه گردشگری سلامت در استان اردبیل باشد.
سیدرضا صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در بازدید از غرفه استان اردبیل ضمن اشاره به ظرفیتهای بی نظیر استان اردبیل در حوزه گردشگری گفت: در سفر اخیر به کشور جمهوری آذربایجان رایزنیهای خوبی را با نخست وزیر این کشور درمورد بازگشایی مرزهای مشترک داشتیم و این موضوع میتواند تاثیر ویژهای در رونق صنعت گردشگری استان اردبیل داشته باشد.
قول مساعد دولت محلی برای توسعه زیرساختها
مسعود امامی استاندار اردبیل در حاشیه بازدید از غرفه استان اردبیل در نمایشگاه گردشگری ضمن حضور در برنامه تلویزیونی میراث آریا، گفت: گردشگری یکی از اولویتهای اساسی استان اردبیل است و دولت محلی متعهد هست که در راستای تامین زیرساختها و حمایت از سرمایهگذاران صنعت گردشگری اقدامات جدی را در دستور کار قرار دهد.
انتهای پیام/
نظر شما