سفر هیئت ۱۰۰ نفره تجار استان به ازبکستان گام نخست برای توسعه تعاملات اقتصادی و گردشگری

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، سفر هیئت اقتصادی استان به ازبکستان را برای بخش خصوصی گام نخست برای توسعه همکاری‌های تجاری، صنعتی و حمل‌ونقل و گردشگری بین دو طرف دانست.

به گزارش میراث‌آریا، محمدرضا توکلی‌زاده عصر امروز یکشنبه ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۳ در خصوص ترکیب هیئت اعزامی به سمرقند و بخارا در جمع خبرنگاران گفت: بیش از ۱۱۲ نفر از فعالان اقتصادی در این سفر حضور داشتند که شامل بخش‌های صنعت، معدن، خدمات، گردشگری و حمل‌ونقل می‌شدند. این انتخاب بر اساس زمینه‌های مشترک اقتصادی میان ایران و ازبکستان انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اهمیت همکاری‌های حمل‌ونقلی میان دو کشور افزود: در حال حاضر، ارتباط حمل‌ونقلی منظمی بین ایران و ازبکستان برقرار است و قطارهایی از ایران به ازبکستان و بالعکس تردد دارند. این مسیر در نهایت به خلیج فارس متصل می‌شود و از نظر اقتصادی، یک عملیات مهم و سودآور برای هر دو کشور محسوب می‌شود.

توکلی زاده با اشاره به مذاکرات انجام‌شده در حوزه صنعت اظهار کرد: در این سفر، توانایی‌های صنعتی ازبکستان مورد بررسی قرار گرفت و کمبودهای آن‌ها شناسایی شد. در مذاکرات میان تجار، بازرگانان و صنعتگران دو کشور، تفاهماتی اولیه حاصل شد که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه روابط اقتصادی و افزایش صادرات ایران به ازبکستان باشد.

️رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی تأکید کرد: این تعاملات می‌تواند منجر به افزایش سطح تخصص و تبحر تجار ایرانی شود.

او با اشاره به نتایج عملی این سفر گفت: در این سفر، تفاهم‌نامه‌هایی میان بخش‌های اقتصادی دو کشور امضا شد. این تفاهم‌نامه‌ها گام نخست در مسیر همکاری‌های تجاری محسوب می‌شوند وامیدواریم در آینده به قراردادهای تجاری تبدیل شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی بر اهمیت گسترش همکاری‌های بین‌المللی برای رشد اقتصادی استان خاطرنشان کرد: تجار و فعالان اقتصادی ما با حضور در بازارهای خارجی، نگاه بین‌المللی پیدا می‌کنند و این مسئله در بهبود عملکرد و توسعه اقتصادی استان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121200904
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha