برگزاری نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و خوشنویسی با موضوع قرآن کریم

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از برگزاری سومین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و خوشنویسی با موضوع آیات قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، نورالله عبدالهی گفت: این نمایشگاه با همکاری انجمن هنرمندان نصف جهان و با حضور اساتید و پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر اصفهان و همچنین جمعی از مسئولان در نگارستان امام خمینی (ره) افتتاح شد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان اصفهان ادامه داد: در این نمایشگاه فاخر، تعداد ۱۲۰ اثر از ۴۳ نفر از هنرمندان استان به نمایش گذاشته‌ شده است.

او افزود: این نمایشگاه تا ۲۲ اسفندماه سال جاری آماده پذیرایی از هنردوستان و علاقه‌مندان به صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به‌ویژه آثار مرتبط با قرآن کریم است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121901384
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha