دیدار سرپرست میراث‌فرهنگی قم با معاون استاندار/ ارائه خدمات شایسته به زائران و مسافران

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

به ‌گزارش میراث‌آریا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم روز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم در استانداری دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار در خصوص برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات شایسته به زائران و مسافران و همچنین فعالیت‌های ستاد تسهیلات نوروزی گفت‌وگو و تبادل نظر به عمل آمد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم در این جلسه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این اداره‌کل در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز ارائه و بیان کرد: ستاد نوروزی و کمیته‌های آن تشکیل شده و جلسه‌های متعددی در این رابطه برگزار شده است تا ان‌شاءالله بتوانیم خدمات شایسته‌ای را به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(ع) ارائه دهیم.

باباگل‌زاده با اشاره به تقارن تعطیلات نوروز و بهار طبیعت با ماه مبارک رمضان و بهار قرآن تأکید کرد: تمام کارکنان این اداره‌کل در این ایام همه توان خود را برای ارائه بهترین خدمات به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به کار می‌گیرند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122001433
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha