فعالیت شبانه‌روزی ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان طبس برای میزبانی شایسته از مسافران نوروزی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس  گفت: اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان طبس به سرعت در حال برنامه‌ریزی و ایجاد آمادگی کامل برای میزبانی شایسته از زائران و مسافران نوروزی هستند.

به‌گزارش میراث‌آریا محمد عرب روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۳ بیان کرد: در همین راستا به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی و جانشین ستاد، شهردار، اماکن نیروی انتظامی و دبیر ستاد سفر شهرداری از محل برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی در ضلع شرقی باغ گلشن بازدید و موارد مورد نیاز بررسی و تعیین تکلیف شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس  افزود: در ادامه از ورودی‌های شهر بازدید و کمپ‌های اطلاع‌رسانی و استقبال از مسافران جانمایی شد.

او ادامه داد: امسال در ورودی از سمت بیرجند، بشرویه و اطراف میدان آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع) کمپ‌های اطلاع‌رسانی و غرفه‌های صنایع دستی و سوغات محلی برپا خواهد شد.

عرب افزود: همچنین با حضور نمایندگان اداره‌کل امور عشایر از ورودی باغ گلشن بازدید و مقرر شد سیاه چادر عشایری به همراه معرفی آداب و رسوم و عرضه محصولات عشایری در این نقطه برپا شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122201698
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha