مسافران نوروزی ورودی به چهارمحال و بختیاری به پویش خانه‌تکانی سبز بپیوندند

مدیرکل حفاظت از محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به این استان به پویش خانه‌تکانی سبز بپیوندند.

به‌گزارش میراث‌آریا، محسن کریمی روز جمعه یکم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: پویش خانه‌تکانی سبز به‌مناسبت نوروز ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری در جال برگزاری است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست چهارمحال و بختیاری افزود: فرهنگ‌سازی برای تفکیک زباله از مبدأ، صرفه‌جویی در مصرف آب و کاهش استفاده از مواد شوینده مهم‌ترین اهداف برگزاری پویش خانه‌تکانی سبز به‌مناسبت نوروز ۱۴۰۴ در این استان به‌شمار می‌رود.

کریمی تصریح کرد: گروه‌های نظارتی سیار اداره‌کل حفاظت از محیط زیست چهارمحال و بختیاری در ۱۵ ایستگاه برای جلوگیری از تخلف‌های زیست‌محیطی در حالت آماده‌باش هستند.

او یادآور شد: مردم، مسافران و گردشگران نوروزی در چهارمحال و بختیاری می‌توانند تخلف‌های زیست‌محیطی احتمالی را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۴۰ اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100127
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha