بهگزارش میراثآریا، عصر امروز ۳ فروردینماه، مهدی جمالینژاد استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان به همراه امیر کرمزاده مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان از بناهای تاریخی و بازار تاریخی اصفهان بازدید کرد.
استاندار اصفهان در حاشیه این بازدید گفت: امروز از بناهای تاریخی عالیقاپو، مسجد امام(ره)، میدان امام(ره)(نقشجهان) و همچنین بازار تاریخی اصفهان بازدید و با گردشگران صحبت کردم.
جمالینژاد ادامه داد: خوشبختانه از امروز شاهد شروع موج جدیدی از سفر گردشگران به اصفهان هستیم، بهنحویکه میدان امام(ره) (نقشجهان) با بیش از ۸۵ هزار مترمربع وسعت، بهعنوان یکی از بزرگترین مجموعههای گردشگری کشور، مملو از گردشگر است.
او افزود: در بازدید امروز، شاهد فعالیت ارزشمند نوروزبانان بی نوروز در این فضاهای تاریخی بودم، لذا خرسندم که در صحبتهایی که با گردشگران داشتم، درصد قابلتوجهی از آنها از خدمات ارائهشده توسط اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان ابراز رضایت میکردند.
رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان ادامه داد: توسعه گردشگری مسلماً به ترویج و رونق صنایعدستی میانجامد و خرسندیم که امروز تمامی بازارهای صنایعدستی اصفهان، مملو از گردشگر است، لذا این فرصت را غنیمت شمرده و تمامقد از توسعه و ترویج صنایعدستی و گردشگری در استان اصفهان حمایت میکنیم.
انتهای پیام/
نظر شما