به گزارش میراثآریا، سیدرسول حسینی روز سهشنبه، ۵ فرودرین ۱۴۰۴ در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان ملایر گفت: این میزان گردشگر نسبت به سال گذشته، رشد ۲۵ درصدی داشته است و با اقدامات انجام شده شاهد رضایتمندی مطلوب خدمات به مسافران نوروزی در جهان شهر ملایر هستیم.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر افزود: در این مدت ۶ هزار و ۴۷ نفر در ملایر اقامت داشتند که رشدی ۱۰ درصدی در اقامت مسافران و گردشگران نوروزی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم.
حسینی با اشاره به مهیا بودن زمینههای لازم برای پذیرایی از مسافران نوروزی در جهان شهر ملایر، اظهار کرد: ستاد اجرایی خدمات این شهرستان ملایر از موعد مقرر در شهرستان تشکیل و تاکنون رضایتمندی خوبی از روند ارائه خدمات به مسافران وجود دارد.
حسینی ابراز امیدواری کرد: با توجه به بسترهای فراهم شده، شاهد ورود بیشتر مسافران و ارائه خدمات مطلوبتر به مسافران و گردشگران در موج دوم سفرهای نوروزی باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما