فروش بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی بازارچه صنایع‌دستی چهلستون اصفهان

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از فروش بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی بزرگ‌ترین بازارچه نوروزی صنایع‌دستی اصفهان در مجموعه جهانی کاخ‌موزه چهلستون در ۶ روز ابتدایی آغاز به کار این نمایشگاه خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، نورالله عبدالهی امروز ۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ گفت: این بازارچه صنایع‌دستی که به مناسبت نوروز و به‌عنوان بزرگ‌ترین بازارچه صنایع‌دستی در محل ورودی مجموعه جهانی کاخ‌موزه چهلستون برپاشده دارای ۵۶ غرفه است که از این تعداد بیش از ۳۴ غرفه مخصوص تولید و عرضه صنایع‌دستی و ۲۲ غرفه به سوغات اصفهان اختصاص‌یافته است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: هنرمندان استان در رشته‌های قلم‌زنی، قلمکار، فیروزه کوبی، خاتم‌کاری، رودوزی‌های الحاقی، سراجی سنتی، سفال و سرامیک، زیورآلات سنتی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، منبت و معرق چوب، خراطی، چاقوسازی، دواتگری سنتی و ارغوان بافی در این بازارچه حضور پیدا کرده و علاوه بر تولید، به عرضه این محصولات هنری و صنایع‌دستی به گردشگران نوروزی می‌پردازند.

او افزود: این بازارچه که تا پایان تعطیلات نوروزی از ۹ صبح تا ۹ شب میزبان گردشگران و علاقه‌مندان به صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اصفهان است در ۶ روز ابتدایی آغاز به کار خود، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروش محصولات هنری و سنتی هنرمندان اصفهانی را رقم‌زده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010701494
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha