بهگزارش میراثآریا، مریم جلالی روز سهشنبه ۱۲ فروردینماه ۱۴۰۴ در سفر به منطقه جهانی هورامان/ اورامانات از غرفههای نوروزی صنایعدستی شهرستان پاوه در سهراهی نسمه بازدید کردند.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در بخشی از این بازدید در فضایی صمیمی و خودمانی با هنرمندان و صنعتگران محلی به گفتوگو نشست. در این گفتوگوها بر ضرورت حفظ اصالت هنرها در کنار نوآوریهای بازارپسند تأکید شد و راهکارهای عملی برای توسعه بازار این محصولات بررسی شد.
جلالی در پایان این بازدید، از تلاشهای بیوقفه دستاندرکاران قدردانی کرد و بر لزوم توسعه زیرساختهای بازاریابی و فروش این محصولات تأکید ویژه کرد و قول مساعدت برای حمایت بیشتر از هنرمندان منطقه را داد.
ثبت ملی این هنرهای ارزشمند و معرفی آنها در سطح بینالمللی از دیگر موضوعاتی بود که مورد تأکید قرار گرفت.
عزیز مصطفایی سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان پاوه در حاشیه این بازدید گفت: این غرفهها که در ورودی اصلی شهر برپا شدهاند، همچون ویترینی درخشان، هنرهای دستی اصیل این دیار را به نمایش گذاشتهاند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان پاوه افزود: راهنمایان چندزبانه گردشگری با تسلط به زبانهای مختلف، به تشریح ظرفیتهای بینظیر صنایع دستی پاوه برای معاون صنایعدستی کشور پرداختند.
او تصریح کرد: توضیحات جامع آنها درباره پیشینه تاریخی، شیوههای تولید سنتی و جایگاه اقتصادی این هنرها، توجه ویژه معاون وزیر را به خود جلب کرد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان پاوه گفت: این بازدید تاریخی، نویدبخش فصل جدیدی برای صنایع دستی پاوه است. توجه ویژه مسئولان ارشد به این هنرهای اصیل، میتواند زمینهساز رشد اقتصادی منطقه و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار باشد. بدون شک، با ادامه این روند حمایتی، صنایعدستی پاوه جایگاه شایسته خود را در بازارهای ملی و بینالمللی به دست خواهد آورد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در جریان سفر به منطقه اورامانات از دریاچه روانسر، بازارچه نوروزی و نمایشگاه رمضان در هورامان این شهرستان و نیز جاذبه های گردشگری و تاریخی پاوه همچون غار خالوحسین نیز بازدید کرد.
انتهای پیام/
نظر شما