به گزارش میراث آریا، مریم جلالی معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی امروز یکشنبه ۱۰ فروردینماه ۱۴۰۴ با حضور در بازارچه صنایعدستی مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد با هنرمندان حاضر در این رویداد نوروزی گفتوگو کرد.
او در حاشیه این بازدید گفت: بازارچه صنایعدستی سعدآباد تجلی توجه به فرهنگ و ریشههاست و مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد مکانی پر از ایدههای تاریخی و منابع طبیعی است و حالا که با کسب و کار اتصال دارد، خوشحالکننده است. به سهم خودم از هنرمندان شرکتکننده، مدیرکل میراثفرهنگی و معاون صنایعدستی استان تهران، مدیریت کاخ موزه سعدآباد که میزبانی اعلایی را برای روزهداران فراهم آوردهاند، تشکر میکنم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی افزود: در این بازارچه تلاش شد، چشمها زیبایی را ببینند و دستها زیبایی را لمس کنند. صنایعدستی در کنار میراثفرهنگی و سرمایههای تاریخی ما میتواند ماندگار شود. هر شیء و محصولی اعم از سفال و پارچه و نمد و میناکاری و... که به خانه هریک از بازدیدکنندگان بازارچه برود، خاطره نوروز ۱۴۰۴ و این لحظه و تاریخ را زنده نگه میدارد. به همین دلیل قصه نوروز در سعدآباد شنیدنیتر است و ما خانواده بزرگی هستیم که صنایعدستی میوه و ثمره آن است. به همه هنرمندان صنایعدستی خداقوت میگویم و امیدوارم این رویداد ادامهدار باشد.
جلالی ی همچنین در حاشیه بازدید از بازارچه سعدآباد درباره آثار ارائه شده، تعداد زیر مجموعهها و کارگاهها، خلاقیت و کاربری هنرهای دستی و... با هنرمندان و نمایندگان صنایعدستی استانهای مختلف صحبت کرد.
احسان دهقانی معاون صنایعدستی استان تهران و سیدمحسن میر مدیرکاخ موزه سعدآباد در این بازدید جلالی را همراهی کردند.
غرفههای متنوع صنایعدستی در رشتههای مختلفی از جمله گیوهدوزی، چاقوی سازی، چرمدوزی، رودوزیهای الحاقی، سفال و سرامیک، زیورآلات، لباسهای محلی، نمدبافی، قلمکاری و... از شهرها و استانهایی نظیر چهارمحال و بختیاری، تهران، کرمان، خراسان رضوی، کاشان، آذربایجان، اصفهان، کرج، قزوین، لالهجین و.... در بازارچه صنایعدستی مجموعه سعدآباد شرکت کردهاند.
انتهای پیام/
نظر شما