به گزارش میراثآریا، حمید ملانوری شمسی، سهشنبه ۱۲ فروردینماه ۱۴۰۴ با تأکید بر جایگاه ویژه لالجین به عنوان یکی از قطبهای بزرگ تولید سفال در کشور گفت: استان همدان دارای حدود ۱۹۰۰ جاذبه طبیعی و تاریخی و ۸۵ رشته صنایعدستی است که یکی از برجستهترین آنها تولید سفال در شهر جهانی لالجین است. این هنر- صنعت که قدمتی دیرینه دارد، با تخصص، خلاقیت و چیرهدستی هنرمندان همدانی روز به روز در حال توسعه و نوآوری است ودر سالهای اخیر، شاهد پیشرفتهای قابلتوجهی در تولیدات سفال و گسترش کاربردهای آن در حوزههای مختلف بودهایم.
ضرورت تقویت زیرساختهای گردشگری و حمایت از سرمایهگذاری
استاندار همدان با اشاره بر لزوم بهبود زیرساختهای گردشگری در لالجین خاطرنشان کرد: شهر جهانی لالجین با توسعه خدمات و بهبود زیرساختهای خود، میتواند بهطور گستردهتری پذیرای علاقهمندان به این هنر و صنعت است و در این راستا، سرمایهگذاری بخش خصوصی که یکی از مؤثرترین راهکارها برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی استان است، از اولویتهای ما محسوب میشود. دولت حمایتهای لازم را در این زمینه انجام خواهد داد تا ظرفیتهای موجود به بهترین شکل در اختیار سرمایهگذاران و فعالان این حوزه قرار گیرد.
گردشگری، محور توسعه استان همدان
ملانوری شمسی ضمن تأکید بر گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه استان اظهار کرد: در راستای تحقق سیاستهای کلان کشور و برنامه هفتم توسعه، تلاش داریم با فعالسازی همه ظرفیتهای گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی، استان همدان را به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل کنیم. این امر علاوه بر ایجاد فرصتهای اقتصادی جدید، به بهبود معیشت مردم و افزایش اشتغال کمک خواهد کرد.
همافزایی تمامی ظرفیتها برای توسعه استان
او در پایان گفت: شهر جهانی لالجین، در کنار سایر جاذبههای تاریخی، طبیعی و گردشگری استان از جمله غار علیصدر، بناهای تاریخی و مناطق بکر طبیعی، میتواند نقشی کلیدی در رشد و توسعه استان ایفا کند. با ایجاد همافزایی میان بخشهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، مسیر پیشرفت و شکوفایی همدان را هموار خواهیم ساخت و آیندهای روشن برای این استان رقم خواهیم زد.
انتهای پیام/
نظر شما