بهگزارش میراثآریا، روز گذشته جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ هشتمین نشست ملی گردشگری مقاومت با حضور جمعی از مسئولان استان، شهرستان و دبیران و فعالان این از استانهای مختلف کشور در سالن اجتماعات فرمانداری دشتستان برگزار شد.
اسماعیل سجادیمنش مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر در هشتمین نشست ملی گردشگری مقاومت با اشاره به مجموعه اقدامات ادارهکل متبوع در حوزه گردشگری و آثار مقاومت گفت: تاکنون با حمایت فرمانداران و سازمان مدیریت و برنامهریزی اقدامات خوبی انجام شده و دغدغهمندی فعالان حوزه گردشگری مقاوت مورد توجه قرار گرفته است.
او با بیان اینکه حماسه زنان لرده در سال گذشته ثبت ملی شد، افزود: با تلاش مجموعه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و شهرستان و فعالان منطقه لرده، واقعیت ها کشف و با مستندسازی خوب، «حماسه زنان لرده» در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسید.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر با اشاره به ثبت جهانی کاروانسرای مشیرالملک برازجان به عنوان نخستین اثر ثبت جهانی استان بوشهر تصریح کرد: اعتبارات خوبی از سوی فرمانداری دشتستان و کمیته برنامهریزی برای بازسازی این کاروانسرا اختصاص یافت که تاکنون در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.
سجادیمنش اظهار کرد: پل تاریخی مشیر حدود ۲۴ سال رها شده بود که با تخصیص و اقدامات انجام شده در این زمینه، در روزهای آینده پیمانکار جدید مشخص خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر درخصوص مظاهر مقاومت در این استان گفت: در سال گذشته برای محل شهادت شهید رئیس علی دلواری بهعنوان یکی از مطالبات مردم، اعتبار خوبی در نظر گرفته شد که در سال جاری تکمیل میشود.
او به بازنگری موزه شهید رئیسعلی دلواری اشاره کرد و گفت: این موزه با تجهیزات نوین موزهای و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان بازنگری شده که در شهریورماه امسال افتتاح خواهد شد.
سجادیمنش در پایان با بیان اینکه طی ۳ سال اخیر نوروزگاهها در استان بوشهر با رویکرد گردشگری و آثار مقاومت برنامه ریزی شده است، افزود: توانمند سازی فعالان و راهنمایان گردشگری، لیدرتورها از جمله اقدامات مجموعه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با مشارکت دبیرخانه است.
انتهای پیام/
نظر شما