عکاس : مجتبی جعفرلو

جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی زنجان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان برگزار شد

این جشنواره با شرکت ۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه دولتی زنجان و با پخت ۵۰ نوع غذای سنتی برگزار شد که از مهم‌ترین اهداف این جشنواره ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان و معرفی آداب و سنت‌های محلی و منطقه‌ای و ترویج غذاهای بومی و محلی توسط نسل جوان بود تا افراد را دوباره به پخت غذاهای سنتی و قدیمی سوق دهند.

برچسب‌ها