فائزه کابلی
۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر 1403020100029

برای پختن مربای بهار نارنج، ابتدا با پهن کردن پارچه زیردرخت نارنج، شکوفه‌‎های معطر را جمع می‌‎کنند و پس از آن، گلبرگ‌ها را از یکدیگر جدا کرده و پس از شستشو شکوفه‌ها را در دیگ مسی به همراه آب یک بار جوشانده و با افزودن مقدارکمی از آب نارنج، رنگ سفید این گل‌های معطر تثبیت شده و تلخی آن از بین خواهد رفت. پس از این کار، گلبرگ‌ها را با محلول آب و شکر جوشانده، برای جلوگیری از شکرک زدن مربا مجدد از مقداری آب نارنج استفاده می‎ کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha