به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان مازندران، علی احسانی افزود: شرکت توریستی و خدمات گردشگری که از آخرین تکنولوژی جهت ارتقا و توسعه استان استفاده کند در اولویت کسب مجوز قرار دارد.
وی با بیان اینکه تا کنون در کشور صنعت نفت در خدمت گردشگری بوده است افزود: سرعت رشد گردشگری بیش از خدمات و دیگر صنایع در کشور است و از هر 11 شغل یک شغل متعلق به گردشگری است.
وی از افزایش درآمد استان از 600 میلیارد تومان به 950 میلیارد تومان خبر داد و گفت:ظرفیت استان با توجه به پتانسیل های گردشگری بیش از این است.
احسانی با اشاره به این مطلب که برای توسعه گردشگری دیگر از پیشنهاد گذشتیم و به راهکار رسیدیم بیان داشت:بسیاری از سرمایه گذاران مشتاق به سرمایه گذاری در استان هستند اما خدمات بسیار پایین است این درحالی است که دولت تنها زمینه ساز و تسهیل گر است و اصل کار با بخش خصوصی است.
وی یادآور شد:ساختار پذیرس مسافران نیازمند اصلاح است و خدمات باید افزایش یابد به طوری که حداقل باید 50 هتل قابل قبول در مازندران فعالیت داشته باشند.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت:امروز گردشگران اروپایی به ویژه در یک سال اخیر و تعغییر نگاه دولت مشتاق سفر به ایران هستند اما دفاتر خدمات مسافرتی و شرکت های گردشگری به طور جدی و حرفه ای در این عرصه حضور ندارند.
دلاور بزرگ نیا گفت:180 دفتر خدمات مسافرتی و حدود 170 مرکز اقامتی رسمی در مازندران فعال است و به زودی نیز چندین مرکز اقامتی و پذیرایی نیز به اتمام رسیده و به ظرفیت اتسیسات گردشگری استان اضافه می شود.
وی با بیان اینکه مازندران در بهترین زمان توسعه گردشگری است و این ظرفیت را دارد تا با پرواز مستقیم و ایجاد راهی میانبر برجاذبه هایش راعرضه کند افزود:استانهایی گیلان و گلستان که با مشکلاتی نظیر مازندران درگیر هستند از مازندران به عنوان مقصد تعریف کرده و از جارترهای این استان برای جابه جایی مسافران استفاده کنند.
بزرگ نیا از درخواست ویزای گردشگران ایتالیایی برای سفر به ایران خبر داد و ابراز داشت:این فرصت های خوبی است که نباید از دست برود.
انتهای پیام/