اطلس غذایی استان اصفهان تدوین می‌شود

نشست مشترک پژوهشگران اطلس غذایی اصفهان با حضور مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، فریدون اله‌یاری مدیرکل استان امروز 16 مهرماه در این نشست، گفت: «در فرهنگ غنی مردم ایران‌زمین، نکات ارزشمندی وجود دارد که پرداختن به آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری ایفا کند.»

او افزود: «در ایران و استان اصفهان اقوام مختلفی زندگی می‌کنند که دارای غذاهای سنتی متنوعی هستند، این امر نقش مهمی در توسعه فرهنگی جوامع محلی در طول تاریخ ایفا کرده است.»

اله‌یاری با اشاره به این‌که پرداختن به غذاهای سنتی، امروز  به یک رویه معمول در جهان تبدیل شده است، تأکید کرد: «امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران، احیا و استانداردسازی مهارت پخت غذاهای سنتی، از یک‌سو به‌دلیل ارزش این غذاها و از سوی دیگر در راستای حفظ فرهنگ‌ها و آیین‌های سنتی جوامع، جدی گرفته شده است، لذا با توجه به این‌که بخش غذا و نوشابه یکی از لذت‌بخش‌ترین بخش‌های سفر و صنعت گردشگری به‌شمار می‌رود، باید از این فرصت در راستای توسعه گردشگری به‌ویژه در ایام پسا‌کرونا استفاده کنیم.»

او تصریح کرد: «با توافق‌های به‌عمل آمده، شرکت آموزشی و تحقیقاتی کافل و دفتر مطالعات و پژوهش اداره‌کل استان با استفاده از پژوهشگران حوزه‌های تاریخ، بهداشت و درمان، ادبیات و هنر و علوم اجتماعی در قالب یک تیم تحقیقاتی فعالیت خود را در خصوص تدوین اطلس غذایی اصفهان در 24 شهرستان آغاز کردند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان گفت: «تدوین این اطلس به دنبال احیا، تجاری‌سازی غذاهای سنتی از منظر صنعت گردشگری است، لذا در این اطلس، معرفی انواع غذاها، آداب طبخ، آداب سفره‌آرایی، آداب خوردن غذا، غذاهای طبقات مختلف اجتماعی استان در طول تاریخ بررسی و معرفی می‌شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399071612

برچسب‌ها