به گزارش میراث آریا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز، شهرام علیمحمدی امروز جمعه پنجم فروردین ماه 1401 با بیان این مطلب گفت: «بازدیدهای نظارتی گشتهای تلفیقی کارشناسان معاونت گردشگری استان و بازرسان بهداشت محیط منطقه غرب کرج از واحدهای پذیرایی و سفرهخانههای سنتی منطقه مهرشهر کرج دیروز چهارم فروردین ماه سال جاری انجام شد.»
او اضافه کرد: «طی این بازدیدهای تلفیقی، اخطار بحرانی به دو سفرهخانه سنتی واقع در منطقه مهرشهر کرج بهدلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی و تقلب در کسبوکار صادر شد که درصورت بیتوجهی به اخطار داده شده واحد مذکور پلمب خواهد شد.»
علیمحمدی همچنین از کشف و معدوم هفت کیلو موادغذایی فاسد در یک واحد پذیرایی واقع در مهرشهر کرج خبر داد و اظهار کرد: «واحدهای صنفی مکلف به رعایت پروتکلهای بهداشتی، نرخنامه مصوب، ارائه غذای باکیفیت، نیروهای خدماتی آموزشدیده و غیره هستند که درصورت تخطی با متخلفان طبق ضوابط و مقررات برخورد خواهد شد.»
معاون گردشگری استان البرز خاطر نشان کرد: «همچنین دو واحد پذیرایی نمونه مهرشهر کرج به دلیل حفظ ضوابط بهداشتی، نظم کارکنان، کیفیت موادغذایی و نحوه برخورد شایسته با گردشگران و مسافران مورد تشویق بازرسان ستاد اجرایی خدمات سفر استان قرار گرفتند.»
انتهای پیام/