برگزاری جشن شکرگزاری پایان برداشت زردآلو در ابرکوه

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از برگزاری جشن شکرگزاری پایان برداشت محصول زردآلو در دهستان‌های فراغه و تیجرد خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مصطفی سپهری روز شنبه 28 خردادماه با اعلام این خبر گفت: «جشن شکرگزاری پایان برداشت محصول زردآلو در دهستان‌های فراغه و تیجرد با حضور مسئولین استانی و شهرستانی همراه با برنامه‌های متنوع به مدت دو روز (26 و 27 خردادماه) برگزار شد.»

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث­فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: «این جشن در روستاهای خسروآباد، جلال‌آباد و صفی‌آباد با عرضه محصولات و فرآورده‌های تبدیلی کشاورزی و صنایع‌دستی با چوب زردآلو، پخت نان محلی و گردشگری در روستاها و آشنایی با قنات برگزار شد.»

سپهری ادامه داد: «در روستای ده عرب ضمن برپایی سیاه‌چادر و عرضه صنایع تبدیلی زردآلو و فرآورده‌های لبنی، گردشگران از نزدیک با شیوه تهیه نان محلی و پتانسیل‌های روستا آشنا شدند، همچنین اجرای موسیقی محلی، سوارکاری و تیراندازی از دیگر برنامه‌های این جشنواره بود.»

او اظهار داشت: «این جشنواره با همکاری اداره‌کل جهاد کشاورزی و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، کمیته‌های گردشگری روستایی و عشایری و کمیته گردشگری خوراک و فرمانداری و بخشداری ابرکوه برگزار شد.»

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث­فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد بابیان اینکه ابرکوه با داشتن بیش از 2هزار هکتار سطح زیر کشت زردآلو، یکی از قطب های تولید این محصول در کشور محسوب می‌شود، افزود: «در این شهرستان انواع زردآلو از جمله تخم گردی، فلکه‌ای، کتابی، ممک و ... از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه آغاز و تا اواخر خردادماه در این شهرستان برداشت می‌شود و با توجه به اینکه ابرکوه به‌عنوان یکی از 14 شهر نمونه گردشگری کشور است و در مجاورت استان‌های گردشگرپذیر فارس، اصفهان و یزد واقع‌ شده، می‌تواند محصول زردآلوی آن به برند تجاری در کشور تبدیل شود.»

\"\"

انتهای پیام/

کد خبر 14010328104968

برچسب‌ها