برگزاری جشنواره فرهنگی تمشک در کیاشهر

با حضور فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه، سرپرست اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آستانه‌اشرفیه و شهردار کیاشهر از پوستر جشنواره فرهنگی تمشک کیاشهر رونمایی شد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان، یحیی رضا سروش روز 5 تیرماه 1401 با اعلام این خبر گفت: «نخستین دوره از جشنواره فرهنگی تمشک به میزبانی شهر کیاشهر و با هدف ارتقای برند گردشگری منطقه به مدت یک هفته در این شهر برگزار می‌شود.»

سرپرست اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان آستانه‌اشرفیه اضافه کرد: «در این راستا از پوستر برگزاری این جشنواره با حضور حسین ذاکر استقامتی فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه و مرتضی عاطفی شهردار بندر کیاشهر در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان آستانه‌اشرفیه رونمایی شد.»

فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره فرهنگی تمشک کیاشهر گفت: «بندر کیاشهر از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه زیرساخت‌های صنعت گردشگری برخوردار بوده و وجود مواهبی نظیر پارک ملی بوجاق در این منطقه به تنهایی می‌تواند نقش پررنگی در ایجاد اشتغال پایدار در حوزه گردشگری ایفا کند.»

ذاکر استقامتی افزود: «تمشک در دنیا با کاربردهای مختلف خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد و وجود این میوه به شکل خودرو مزیتی برتر برای شهرستان آستانه‌اشرفیه بوده و می‌توان در حوزه استحصال ماده موثر و رشد گیاهان دارویی سرمایه‌گذاری کرد.»

مرتضی عاطفی در این نشست با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره در شهر کیاشهر گفت: «برگزاری جشنواره‌های فرهنگی با دو هدف ایجاد نشاط و شور اجتماعی و همچنین برندسازی مقاصد گردشگری در دستورکار بوده و نخستین جشنواره فرهنگی تمشک با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان، شهرداری کیاشهر و بخش خصوصی به مدت یک هفته از تاریخ 12 الی 19 تیرماه در بندر کیاشهر برگزار خواهد شد.»

دبیر اجرایی این جشنواره افزود: «از ویژگی‌های متمایز این جشنواره می‌توان به مواردی نظیر مدت برگزاری یک هفته‌ای آن، عرضه 40 نوع خوراک و شیرینی مرتبط با تشک، عرضه محصولات صنایع‌دستی با موضوع تمشک و ساخت کارگاهی مجسمه و المان‌های شهری با موضوع تمشک اشاره کرد.»

شهردار کیاشهر اضافه کرد: «از دیگر برنامه‌های حاشیه‌ای برگزارشده در این جشنواره برگزاری کارگاه کارآفرینی خلاقانه کشاورزی و گردشگری توسط روشن‌بابایی مدرس دانشگاه گیلان، برگزاری مسابقه آشپزی در سه بخش خلاقانه، پخت غذاهای بومی و ملل، برگزاری مسابقه در بخش پوستر، تصویرسازی، نقاشی و بسته‌بندی و کارگاه‌های نقاشی کودکان اشاره کرد.»

انتهای پیام/

کد خبر 14010405709920

برچسب‌ها