گردشگری کشاورزی در صومعه‌سرا گیلان تقویت می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: «گردشگری کشاورزی در شهرستان صومعه‌سرا از توابع این استان تقویت و متحول می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان، ولی جهانی روز چهارشنبه 26 مردادماه 1401 با اعلام این خبر تأکید کرد: «با توجه به ظرفیت‌های قابل‌توجه شهرستان صومعه‌سرا در بخش کشاورزی می‌توان نسبت به تقویت زیرساخت‌ها برای تحول در حوزه گردشگری کشاورزی برنامه‌ریزی و اقدام کرد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان افزود: «ظرفیت کشاورزی شهرستان صومعه‌سرا به‌ویژه در کشت برنج، چای، نیشکر، نخ ابریشم، توتون، توت‌فرهنگی و زعفران و همچنین زیرساخت‌های پرورش مُرغ و زراعت چوب صنوبر، این منطقه را به یکی از مهم‌ترین مقصدهای گردشگری برای مسافران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.»

جهانی تصریح کرد: «در همین راستا تسهیلات و مشوق‌های سرمایه‌گذاری مانند پرداخت وام‌های کم‌بهره و معافیت‌های مالیاتی به سرمایه‌گذاران متقاضی سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کشاورزی شهرستان صومعه‌سرا ارائه می‌شود.»

او یادآور شد: «فاصله کوتاه شهرستان صومعه‌سرا با رشت از مزیت‌های حضور سرمایه‌گذاران به‌منظور تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این شهرستان با هدف جذب گردشگران داخلی و خارجی به‌شمار می‌رود.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان اضافه کرد: «توسعه زیرساخت‌های گردشگری در بخش‌های مختلف مرتبط با این حوزه در گیلان و به‌ویژه شهرستان صومعه‌سرا جزو برنامه‌های اولویت‌دار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این استان قرار دارد.»

انتهای پیام/

کد خبر 14010527709205

برچسب‌ها