بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان، آرمان وطندوست روز دوشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱ در اینباره گفت: «خوراک و غذاهای هر منطقه نقش مهمی در انتخاب مقاصد گردشگری توسط گردشگران دارد.»
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان اظهار کرد: «این ادارهکل در این راستا و با توجه به نقش تأثیرگذار گردشگری غذا بهواسطه بیان سبک زندگی و فرهنگ مردم منطقه در توسعه گردشگری، اقدام به برگزاری اولین دوره آموزشی غذاهای بومی کردستان میکند.»
او هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تنوعبخشی به جاذبههای گردشگری و معرفی غذاهای بومی کردستان عنوان کرد و افزود: اقامتگاه های بومگردی میتوانند علاوه بر مقصدی مناسب، راهی برای لمس بهتر فرهنگ، تاریخ و آیینهای محلی عجین شده با خوراک و نوشیدنی و در نهایت رونق گردشگری منطقه باشند.»
وطندوست یادآور شد: «همچنین این دوره آموزشی میتواند در راستای حضور بیشتر اقامتگاههای بومگردی بهعنوان یکی از مهمترین ارائهدهندگان غذاهای سنتی در دومین جشنواره غذاهای بومی سفره کردستان موثر واقع شود.»
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان با بیان اینکه در این دوره حدود ۱۰ نوع غذا، پیش غذا، شیرینی و دسر منطقه کردستان آموزش داده میشود، گفت: «این دوره آموزشی روز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۱ از ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر در محل مجتمع گردشگری و اقامتی شاسوار سنندج برگزار میشود.»
انتهای پیام/