به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی البرز، یحیی دارایی روز سهشنبه 13 دی 1401 گفت: ورود مجموعه موزه خصوصی تمبر یکتا، به عنوان غنیترین موزه خصوصی تمبر در دنیا به بازار ان اف تی یکی از اقدامات خوبی است که کار کلاسیک و مدرن موزه را با یکدیگر ادغام میکند.
به گفته سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز ورود آثار این موزه به دنیای دیجیتال، نه تنها باعث ماندگاری و بینالمللی شدن آثار موزه میشود، بلکه درآمدزایی بسیار خوبی دارد.
دارایی با اشاره به اینکه امروزه دیجیتالی کردن آثار هنری در دنیا در حال رخ دادن است، اظهار کرد: بسیاری از هنرمندان داخلی هم به این کار روی آوردهاند که مزیت اتصال به بازار جهانی را دارد.
او افزود: این کار در اولین قدم، موزه تمبر را به دنیای بینالملل متصل میکند و با از بین بردن محدودیت مکانی، مردم کشورهای مختلف میتوانند با موزه آشنا شوند. همچنین با ایجاد ارتباط با موزههای دیگر دنیا و تبادل آثار، به غنیتر شدن گنجینه موزه کمک میکند.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز افزود: حتی این طرح باعث میشود معلولین جسمی حرکتی نیز بتوانند در فضای اینترنت از موزه دیدن کنند یا در حراجیها به خرید و فروش بپردازند و افراد علاقهمند به تمبر در سراسر دنیا با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
او مهمترین ویژگیهای این طرح را حرکت همگام با مسیر تکنولوژی عنوان کرد و گفت: از این طریق موزهدار میتواند تمام تمبرها را به نام خود به ثبت جهانی برساند و در بستری بدون ریسک و غیر قابل حک که بر اساس بلاکچین است، فعالیت کند. از طرفی با ایجاد بازار دیجیتال و راهاندازی حراجی های مختلف بین المللی، افراد علاقهمند به خرید تمبرها بپردازند که درآمدزایی فوق العادهای خواهد داشت.
دارایی در خصوص سرمایهگذاری و تبلیغات این تمبرها گفت: سرمایهگذاری در این زمینه برای علاقهمندان به حوزه تمبر و هنرهای دیجیتال کاملا امن است. همچنین با توجه به وجود فضای بینالمللی تبلیغات، میتوان موزه را به عنوان غنیترین موزه خصوصی تمبر به تمام دنیا شناساند.
او از دیگر مزایای ورود موزه به حوزه ان اف تی را کمک به شناساندن فرهنگ و تاریخ غنی کشورمان دانست و گفت: هر کدام ازین تمبرها با نشان دادن وقایع تاریخی یا فرهنگ خاص، مانند یک کتاب هستند و از این طریق میتوان تمام مردم دنیا را با وقایع تاریخی کشورمان آشنا کرد.
یکی دیگر از ویژگیهای خوب دیجیتال کردن آثار هنری حفاظت از تمبرهای قدیمی است که در حال از بین رفتن هستند و از این طریق برای همیشه در فضای دیجیتال ماندگار میشوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/