بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان، محمد اسلامی دهم بهمنماه 1401 اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی آداب و رسوم مناطق مختلف شهرستان زرند شناساندن جاذبههای تاریخی و طبیعی و همچنین جذب گردشگر و سرمایهگذار در حوزههای مذکور است.
مدیر میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند افزود: در کنار برگزاری جشنواره گندم شیر، اجرای برنامههای متنوع و شاد را با همکاری دهیاری و شورای اسلامی روستای کهنوج خواهیم داشت.
او با بیان اینکه مهارت پخت گندم شیر (بلغور شیر) در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است بیان کرد: غذای بلغور شیر از جمله غذاهایی مقوی و خوشمزهای است که در کرمان و برخی از شهرستانها همچون زرند پخت میشود.
اسلامی ادامه داد: برگزاری جشنواره غذاهای سنتی فرصت مناسبی برای فرهنگسازی و سوق دادن ذائقه خانوادهها به خصوص نسل جوان و نوجوان به سمت غذاهای اصیل ایرانی به عنوان غذاهایی سالم است.
او با اشاره به اینکه امروزه گردشگری غذا در کل دنیا از طرفداران زیادی برخوردار است بطوریکه مردم و گردشگران برای خوردن غذایی خاص به کشوری دیگر سفر میکنند گفت: برپایی این گونه جشنوارهها در شهرستان زرند و شهرستانهایی که غذایی خاص و اصیل دارند میتواند فرصتی برای رونق گردشگری غذا باشد.
مدیر میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند خاطرنشان کرد: مسئولان شهر زرند به عنوان شهر جشنوارهها به دنبال کشف ظرفیتها و قابلیتها این شهرستان برای برگزاری جشنواره هستند که خوشبختانه در این زمینه موفق بودهاند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/