برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌ محلی با هدف تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری کردستان

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌ محلی به‌منظور تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری استان در سنندج خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، آرمان وطن‌دوست روز چهارشنبه ۱۰ خرداد‌ماه ۱۴۰۲ در حاشیه برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی کردستان که به‌مناسبت دهه کرامت در عمارت تاریخی خسروآباد سنندج برگزار شد، گفت: در سال‌های اخیر، گردشگری غذا به‌عنوان یكی از راه‌های جذب گردشگر در کشور شناخته شده است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان اظهار کرد: استان کردستان هم از این قاعده مستثنی نبوده و توانسته است با ارائه غذاهای محلی متنوع و منحصر به‌فرد، در راستای جذب گردشگر گام‌های مهمی بردارد.

او از برگزاری دوره‌های مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این اداره‌کل در استان خبر داد و افزود: این دوره‌ها در طول سال به‌صورت کوتاه مدت و با هدف ارتقای سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، معرفی پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با اصول پذیرایی و سرویس غذا در تأسیسات گردشگری به‌ویژه اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی استان برگزار می‌‎شود.

وطن‌دوست عنوان کرد: باید شرایطی برای گردشگران فراهم شود که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید کرده و از نزدیک با آداب‌و‌رسوم و آیین‌های محلی آمیخته شده با خوراک و نوشیدنی‌های استان آشنا شوند.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان با بیان اینکه این جشنواره به‌همت شهرداری سنندج و با همکاری این اداره‌کل و با حضور ۱۸ گروه برگزار شده است، یادآور شد: امید است با برگزاری چنین جشنواره‌هایی بتوانیم بیش‌از‌پیش در راستای رونق اقتصادی جوامع محلی و توسعه گردشگری استان مؤثر باشیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020310348737

برچسب‌ها