بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، هما خورشیدی گفت: روز چهارشنبه 25 مردادماه این کارگاه آموزشی گردشگری خوراک به اهتمام انجمن گردشگری خوراک و نوشیدنی دونار و پشتیبانی اقامتگاه سنتی عمارت قجری در شهرستان ابرکوه برگزار شد.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد هدف از برگزاری این کارگاه را، آشنایی کودکان با یکی از پرطرفدارترین خوراک ملل یعنی چگونگی پخت پیتزا، آشنایی آنان با غذاهای دیگر ملل و اهمیت شناخت خوراک به عنوان یک موضوع قابلتوجه در گردشگری عنوان کرد.
خورشیدی افزود: این کارگاه پخت خوراک با عنوان پیتزا پزون همراه با خوانش کتاب داستان با عنوان روز پیتزا نیز به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی با حضور یازده کودک در رستوران اقامتگاه سنتی عمارت قجری برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما