میراث آریا- مائده سادات میرفندرسکی: چهارمین نشست شورای عالی سیاستگذاری دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی به ریاست علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی، عصر سهشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
بنا بر این گزارش، دارابی در این نشست به ارائه نکاتی درباره برنامهریزی و نحوه برگزاری بخشهای مختلف جشنواره پرداخت و به اعلام آمادگی رئیس صداوسیما و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نمایش آثار جشنواره و همکاری همهجانبه با این رویداد میراثفرهنگی اشاره و از همراهی آنان قدردانی کرد.
وی همچنین به ثبت جهانی ۵۴ کاروانسرای تاریخی اشاره کرد و افزود: ما در زمانی موفق به ثبت این ۵۴ کاروانسرا شدیم که یونسکو در نظر داشت شهر جهانی ونیز را از ثبت جهانی بیرون بیاورد و در فهرست آثار در معرض خطر قرار دهد.
علیرضا تابش دبیر دومین جشنواره ملی چند رسانهای میراثفرهنگی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است گفت: علاقهمندان برای شرکت در این رویداد تا ۱۵ مهرماه برای ارسال آثار مهلت دارند.
در بخشی از این نشست، شهرام گیلآبادی، کارگردان تئاتر و عضو شورای عالی سیاستگذاری جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی پیشنهاد کرد: از ظرفیت جشنواره برای معرفی کاروانسراهای تاریخی ثبت جهانی استفاده شود و کاروانسرای سعدالسلطنه میتواند محور این موضوع قرار گیرد و ۲۳ استان دیگر نیز با این رویداد همراه شوند.
همچنین احمدرضا درویش، کارگردان سینما و عضو شورای عالی سیاستگذاری جشنواره با اشاره به اهمیت ثبت جهانی ۵۴ کاروانسرای گفت: توضیح موجودیت چنین رخدادی در حاشیه جشنواره حائز اهمیت است.
تخصیص جایزه ویژه قزوین برای عکاسی از سعدالسلطنه، نمایش فیلمهای جشنواره در حمامهای تاریخی و آبانبارهای قزوین، برنامهریزی برای شب موسیقی فولکلور و لالایی قزوین از دیگر نکاتی بود که توسط دیگر اعضای شورا در این جلسه مطرح شد. قزوین در گذشته ۳۰۰ آبانبار داشته است که برخی از آنها باقی مانده و در فهرست میراث ملی ثبت شدهاند.
دومین جشنواره سراسری چندرسانهای میراث فرهنگی، آذرماه امسال به میزبانی شهر قزوین برگزار میشود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام میتوانند به تارنمای https://ch-festival.mcth.ir/ مراجعه کنند.
انتهای پیام/
نظر شما