بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، صادق برزگر شامگاه چهارشنبه ۵مهر ۱۴۰۲ در گفتگوی اختصاصی با صدا و سیمای مازندران گفت: این نشست در قالب پنل بی تو بی با ۲۰ آزاتس داخلی و ۶ آزانس روس و یک آزلنس ترکمنستان و همچتین قرقیزستان و قزاقستان برگزار شد که خروجی خوبی در بحث تعامل و روابط و ورود و خروج گردشگر داشتیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران برگزاری کارگاه صنایعدستی با عنوان تجاریسازی محصولات این حوزه را از دیگر برنامههای این رویداد برشمرد.
او درخصوص جشنواره غذا گفت: باتوجه به قابلیت استان در گردشگری خوراک بهویژه تنوع آن در اقلیم متنوع مازندران بیش از ۴۰ نوع غذای ایرانی و بومی با محصولات بومی استان تولید و عرضه شد.
برزگر گفت: در جشنواره غذای این رویداد انواع ماست، برنج، آش، تهچین که ریشه مازندرانی دارند عرضه شد.
انتهای پیام/
نظر شما