علی نوری در حاشیه بازدید از چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و نمایشگاه تخصصی صنایعدستی غرب کشور، سوغات و هدایا در سنندج به خبرنگار میراثآریا گفت: استان کردستان دارای ظرفیتهای ویژه و خاصی در حوزه تاریخی، گردشگری و صنایعدستی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: ثبت مریوان بهعنوان شهر جهانی کلاش، سنندج بهعنوان شهر خلاق موسیقی در یونسکو، ثبت ملی شالبافی آرمرده بانه، ثبت ملی گلیمبافی کاکو سفلی و ثبت ملی ارغوان بافی دیوزناو، گام مهمی است که میتواند در معرفی توانمندیهای کردستان نقش بهسزایی داشته باشد.
او عنوان کرد: یکی از محورهایی که در سفر چند روز اخیر به کشور عراق و اقلیم کردستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، برپایی نمایشگاههای تخصصی صنایعدستی و گردشگری در استان کردستان بود.
نوری افزود: بنا داریم در آینده نزدیک و با همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی، نمایشگاههای تخصصی متناسب با ظرفیتها و توانمندیهای منطقه در سطح استان برگزار شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان ضمن قدردانی از بانیان برگزاری چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و نمایشگاه تخصصی صنایعدستی غرب کشور، سوغات و هدایا در سنندج یادآور شد: خوشبختانه قابلیتها و ظرفیتهای ویژه گردشگری، صنایعدستی و فرهنگی استان کردستان در این نمایشگاه به بهترین نحو معرفی شده است.
او بیان کرد: امید است با بهرهبرداری مناسب از این قابلیتها و فراهم کردن زیرساختها و امکانات لازم و همچنین همکاری و انسجام میان بخشهای خصوصی و دولتی شاهد توسعه پایدار گردشگری و رونق اقتصادی در استان باشیم.
در این رویداد فرهنگی ضمن اجرای موسیقی اقوام ایران زمین، محصولات صنایعدستی و هنرهای سنتی، سوغات و تولیدات مشاغل خانگی استانهای کردستان، همدان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی در قالب ٧٤ غرفه در سنندج معرفی و عرضه میشود.
چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و «نمایشگاه تخصصی صنایعدستی غرب کشور، سوغات و هدایا» ١٦ تا ٢١ مهرماه از ساعت ١٦ تا ٢١ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان، پذیرای بازدیدکنندگان و علاقهمندان است.
انتهای پیام/
نظر شما