به گزارش میراثآریا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، محمد حسین رجبی دوانی، روزگذشته ۵آذر، در دیدار با امام جمعه همدان گفت: کار ایران شناسی در تمام دوران و رسیدن به اهداف اساس نامه ای این بنیاد از اولویتهای اصلی است و با توجه به اینکه ایران دارای قدیمیترین تمدن باستان است قرارگاه هویت ملی ایرانی اسلامی در این بنیاد تشکیل شده است.
او گفت: در ۱۹ استان دفتر و شعبه ایران شناسی دایر است و تنها استانی که دو شعبه دارد همدان به مرکزیت همدان و شهرستان نهاوند است.
رجبی دوانی گفت: بر اساس تحقیقات به عمل آمده از سوی بخش بینالملل این بنیاد در جهان غرب در سال گذشته بیش از ۱۶۴ همایش، نشست و کرسی ایران شناسی برپا شده که اکثریت آن به دنبال کارهای سیاسی بودند و با قوی وارد شدن بنیاد ایران شناسی به فعالیت های پژوهشی و فرهنگی در حوزه ایران شناسی میتوان گام موثری در شناخت درست از ایران اسلامی و باستان گام برداشت.
آیت الله شعبانی امام جمعه همدان نیز در این دیدار گفت: همدان تلفیقی از علم و عشق است، علم بوعلی و عشق باباطاهر و به فرموده رهبر همه ارزشهای تمدن یک کشور در همدان جمع است.
نماینده ولی فقیه در همدان گفت: کار فرهنگی بدون حمایت قطعاً بیثمر است و با توجه به اینکه آماده سازی طرح پایش تاریخ و فرهنگ استان همدان انجام شده نیازمند حمایت برای نشر و ترویج آن هستیم.
امام جمعه همدان گفت: باید ثمره فعالیت ها و کارهای بنیاد ایران شناسی ملموس باشد و با توجه اینکه شهر همدان شهر پرسابقهای است قطعاً بر پایه همایشهای ایران شناسی هویت ایرانی اسلامی را در بین جوانان گسترش خواهد داد و با توجه به اینکه همدان با نام پایتخت و تاریخ و تمدن شناخته شده باید اقدامات عملی بر روی انجام شده و نیازمند حمایت و گسترش دانش از گذشتگان به آیندگان هستیم.
انتهای پیام/
نظر شما